Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Kenwood KHC 29.J0WH

Zobraziť katalóg
Kenwood KHC 29.J0WH
5 1 hodnotení
Kuchynský robot Kenwood Prospero – planetárne hnetenie, príkon 1000 W, kovové vnútorné prevody, plastový plášť, materiál misy nerez, objem misy 4,3 l, 6 rýchlostí, tlačidlo PULSE, funkcie šľahanie, miesenie, miesenie, mletie a mixovanie, súčasťou miešacia metla, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, priehľadný kryt misy, k metla, lis na citrusy/odšťavovač, nadstavec na mixovanie, súprava sekacích nožov a food processor, 3 strúhacie disky, hmotnosť 4,5 kg, rozmery 24 × 25 × 28 cm (V׊×H), biela farba
Kód:  KENKR389D Stránky výrobcu

Kenwood KHC 29.J0WH

Vyskúšajte si nové techniky varenia a pripravujte si dokonalé pokrmy s novým kuchynským robotom Kenwood KHC 29.J0WH. Disponuje motorom s príkonom 1000 W, ktorý je schopný poskytnúť spoľahlivý výkon aj pri rýchlom a náročnom spracovaní surovín. Silu motora je možné hladko nastaviť v rozsahu 6 dostupných rýchlostí, a tak vám umožní pripraviť akékoľvek ingrediencie. V kombinácii s planetárnym pohybom, kedy sa hlava robota a miešací nadstavec pohybujú proti sebe v opačnom smere, vám robot prinesie skvelé výsledky. Na plynulé spracovanie cesta je kuchynský robot vybavený misou z nerezového materiálu s objemom 4,3 l., ktorá je vhodná pre viacčlennú domácnosť. Medzi jeho hlavné benefity patria tlačidlo PULSE (Turbo). Vzhľad kuchynského robota KENWOOD podčiarkuje biela farba.

Kuchynský robot Kenwood KHC 29.J0WH ...
Kuchynský robot Kenwood KHC 29.J0WH ...

Hlavné prednosti kuchynského robota Kenwood KHC 29.J0WH

  • Kuchynský robot KENWOOD bude vašou pomocnou rukou pri príprave pokrmov
  • Je osadený motorom s príkonom 1000 W
  • Na výber máte zo 6 rýchlostí
  • Robot je vybavený planetárnym pohybom
  • Misa z praktického nerezu s objemom 4,3 l
  • Výrobkový rad: Kenwood Prospero
  • Medzi funkcie patrí šľahanie, miesenie, miesenie, mletie a mixovanie
  • Prítomnosť pulznej funkcie zaisťuje rýchlejšie a dokonalejšie spracovanie prísad
  • Zaujímavé stvárnenie navyše dopĺňa biela farba

Funkcie kuchynského robota Kenwood KHC 29.J0WH

Vďaka kuchynskému robotovi KENWOOD sa stanete odborníkom na pečenie a varenie. Môžete ho použiť na šľahanie vajec alebo vaječných bielkov, šľahačky či penových krémov. S ľahkosťou zvláda šľahanie poliev, krémov a náplní. Zhotoví všetky ľahké cestá a starostlivo ich prepracuje, aby sa zachoval dostatok vzduchu na dokonalé pečenie koláčov. Príprava ťažkých ciest nikdy nebola taká jednoduchá. Pripraví cesto na chlieb, cestoviny, pizzu, buchty, pečivo a ďalšie výrobky. Jeho funkcie zahŕňajú aj mixovanie. Mixuje orechy, ľad, polievky, kaše a smoothies, takže zostanú plné výživných látok. Týmto môžete zažiť naozaj najlepšie chuťové zážitky. S mlynčekom namelie mäso jemne aj hrubo. Použitie domáceho mletého mäsa zaručuje, že vaše jedlá budú bez akýchkoľvek konzervačných látok alebo chemikálií.

Kuchynský robot Kenwood KHC 29.J0WH ...
Kuchynský robot Kenwood KHC 29.J0WH ...

Vyskúšajte nadštandardné funkcie kuchynského robota KENWOOD

Kuchynský robot Kenwood KHC 29.J0WH sa hodí pre všetky druhy varenia, či už sa jedná o teplú alebo studenú kuchyňu. S pulznou funkciou je spracovanie prísad jednoduchšie a rýchlejšie. Kuchynský robot KENWOOD je veľmi variabilný a využijete ho pri príprave všemožných pokrmov.

Príslušenstvo kuchynského robota KENWOOD

Medzi príslušenstvo robota patrí aj miešacia metla, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, priehľadný kryt misy, k metla, lis na citrusy/odšťavovač, nadstavec na mixovanie, súprava sekacích nožov a food processor a 3 krúžkové disky. S takto obsiahlym príslušenstvom kuchynský robot Kenwood KHC 29.J0WH zastane prácu hneď za niekoľko prístrojov naraz, preto s ním ušetríte svoj čas, financie aj cenný priestor v domácnosti.

Materiál plášťa:

plast

Materiál vnútorných prevodov:

kov

Rozmery:

24 × 25 × 28 cm (vך×h)

Hmotnosť:

4,5 kg

Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo
miešacia metla, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, priehľadný kryt misy, K metla, lis na citrusy/odšťavovač, Nadstavec na mixovanie, Súprava sekacích nožov, Food processor Hotovo!
Objem misy
4,3 l Hotovo!
Počet diskov na strúhanie
3 Hotovo!
Príkon
1 000 W Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
miešacia metla, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, priehľadný kryt misy, K metla, lis na citrusy/odšťavovač, Nadstavec na mixovanie, Súprava sekacích nožov, Food processor Hotovo!
Objem misy
4,3 l Hotovo!
Počet diskov na strúhanie
3 Hotovo!

Materiál

Materiál misy
Nerez Hotovo!
Materiál plášťa
Plast Hotovo!
Materiál vnútorných prevodov
Kov Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
28 cm Hotovo!
Šírka
25 cm Hotovo!
Výška
24 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kenwood KHC 29.J0WH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kenwood KHC 29.J0WH. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kenwood KHC 29.J0WH.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií