AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

KENWOOD KVC3170S CHEF

Zobraziť katalóg
KENWOOD KVC3170S CHEF
4,9 9 hodnotení
Kuchynský robot Kenwood Chef – celokovový, planetárne hnetenie, príkon 1000 W, kovové vnútorné prevody, antikorový plášť, materiál misy nerez, objem misy 4,6 l, plynulá regulácia otáčok, tlačidlo PULSE, funkcie šľahanie, miesenie, miesenie, mletie a mixovanie, súčasťou hnetací hák, k metla, mixér, mlynček na mäso a šľahacia metla, dĺžka kábla 1 m, hmotnosť 7,3 kg, rozmery 30 × 17,1 × 37,4 cm (V׊×H), strieborná farba
Kód:  KEKR009 Produktové číslo:  KVC3170S Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KENWOOD KVC3170S CHEF

Multifunkčný pomocník do kuchyne

Kuchynský robot KVC 3170S bol navrhnutý tak, aby vám maximálne uľahčil každodenné varenie a pomohol vám pripraviť chutné pokrmy, s ktorými potešíte celú rodinu. Elegantná kovová konštrukcia a výkonný 1 000 W motor si hravo poradia s každou kuchársku výzvou a budú vám slúžiť dlhé roky.


Kľúčové vlastnosti kuchynského robota KENWOOD KVC 3170S

  • Celokovový dizajn
  • Antikorová misa s objemom 4,6 litra
  • Výkon 1 000 W
  • 6 rýchlostných stupňov
  • Pozvoľný nárast otáčok
  • Pulzná funkcia
  • Jednotlivé časti možno umývať v umývačke riadu
  • Mlynček na mäso a mixér
  • Bohaté príslušenstvo

Precízne ovládanie rýchlosti

Kapacita antikorovej misy tvorí 4,6 l, čo je dostatok priestoru pre bežné varenie i pečenie pre početnejšiu rodinu. Kuchynský robot disponuje 6 rýchlostnými stupňami s pozvoľným nárastom otáčok, takže sa nemusíte báť, že vám obsah nádoby vytečie von. K dispozícii je tiež pulzná funkcia, ktorá v okamihu vyvinie maximálnu rýchlosť, čo uvítate predovšetkým pri mixovaní v prídavnom mixéri.


Kvalitné nadstavce pre každú úlohu

Súčasťou balenia sú tri špeciálne metly, ktoré si hravo poradia so špecifickými úlohami. S K-metlou, ktorá dosiahne do všetkých častí pracovnej misy, ľahko pripravíte ľahké cestá. Pomocou špeciálne tvarovanej balónovej metly vymiešate perfektné liate cestá a dokonalý sneh z bielkov. Špirálový hák je zase ideálny pre spracovanie tuhého chlebového cesta. 


Dokonale zomleté mäso

Ku kuchynskému robotu Kenwood KVC 3170S možno pripojiť kovový mlynček na mäso, ktorý je vybavený 3 mlecími diskami pre jemné, stredne hrubé a hrubé mletie. Je ideálny nielen pre spracovanie mäsa, ale aj zeleniny na prípravu základov do omáčok, gulášov a pod. 


ThermoResist mixér

Sklenený mixér ThermoResist s objemom 1,6 l je vyrobený z odolného borosilikátového skla, ktoré odoláva teplotným šokom. V mixéri môžete bez obáv mixovať horúce polievky priamo z platne, alebo drviť ľad. Špeciálne nože Blend-X sú zostavené tak, aby si poradili s každou úlohou od ľadu cez orechy až po hladké smoothies.


Viac ako 20 voliteľných nadstavcov

K robotu možno dokúpiť viac ako 20 ďalších nadstavcov, ktoré z neho vytvoria prvotriedneho multifunkčného pomocníka. Vyberať môžete z nadstavcov na odšťavovanie, krájanie kociek, prípravu domácich cestovín, zmrzliny apod.


Obsah balenia

  • Hnetací hák
  • Balónová metla
  • Metla v tvare K
  • Sklenený ThermoResist mixér
  • Kovový mlynček na mäso s troma nadstavcami

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Materiál

Materiál misy
Nerez Hotovo!
Materiál plášťa
Nerez Hotovo!
Materiál vnútorných prevodov
Kov Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
37,4 cm Hotovo!
Šírka
17,1 cm Hotovo!
Výška
30 cm Hotovo!
Hmotnosť
7,3 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, prosim, je mozne dokupit k tomuto robotu misu s uchom? Ako nahradny diel som nasla misu s oznacenim KVC3170S, avsak nie som si ista, ci je kompatibilna s tymto modelom. Vedeli by ste to prosim preverit u vyrobcu? Dakujem.

Dobrý den, má mísa robotu nějaké ucho? Na obrázcích u produktu vidět není. Předem děkuji. MK

Dobry den, je vsetko prislusenstvo vhodne do umyvacky riadu?

Dobry den, chcela by som sa informovat ohladom mlynceka. Naradie ktore tvori mlyncek je vhodne do umyvacky riadu? dakujem

Jaké příslušenství je zmrzlinovač?

je obsahom balenia toto vsetko? Hnetací hák Balónová metla Metla v tvare K Sklenený ThermoResist mixér Kovový mlynček na mäso s troma nadstavcami

Dobrý den, má robot v příslušenství struhadla? Nebo na dokoupení? Děkuji

Dobrý den, zajímalo by mě to jak je to s hlučností. děkuji.

Diskusia a poradňa k KENWOOD KVC3170S CHEF
Príslušenstvo pre KENWOOD KVC3170S CHEF Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kenwood KVC3170S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KENWOOD KVC 3170.S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KENWOOD KVC 3170.S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KENWOOD KVC 3170.S.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií