Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Siguro kuchyňský robot

KENWOOD KVL8470S

Zobraziť katalóg
KENWOOD KVL8470S
5 1 hodnotení
Kuchynský robot planetárny spôsob miešania, príkon 1700 W, materiál vnútorných prevodov kov, objem misy 6.7 l, materiál misy nehrdzavejúca oceľ, počet rýchlostí 6, materiál plášťa nehrdzavejúca oceľ a plast, hmotnosť 10.4 kg, miešacia metla, nadstavec na plnenie údenárskych produktov, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, k metla, balónová metla, flexi metla, mixér, mlynček na mäso a lis na citrusy/odšťavovač, farba strieborná
Kód:  KEKR001 Produktové číslo:  0W20011157 Stránky výrobcu

KENWOOD KVL8470S

Multifunkčný pomocník do kuchyne

Multifunkčný kuchynský robot Kenwood KVL8470S v elegantnom antikorovom dizajne zastane vo vašej kuchyni veľa práce. Hravo si poradí so šľahaním, hnetením, mixovaním, mletím a strúhaním. Robustné telo robota zaisťuje dokonalú stabilitu a navyše je vyrobené z vysoko odolných materiálov, ktoré sú zárukou dlhej životnosti prístroja.


Kľúčové vlastnosti tyčového mixéra KENWOOD KVL8470S

  • Výkonný motor s príkonom 1 700 W
  • 6 rýchlostí + pulzná funkcia
  • Pohyblivé rameno
  • Zabudované LED osvetlenie
  • Antikorová misa v celkovom objeme 6,7 l
  • Nádoba na mixovanie s objemom 1,6 l
  • Balónová šľahacia metla, špirálový hnetací hák, K-metla, flexi metla
  • Sklenený ThermoResist mixér
  • Kovový mlynček na mäso
  • Food processor
  • Mini mlynček
  • Lis na citrusy

Extra výkonný motor

Robot je vybavený extra výkonným motorom s príkonom 1 700 W pýšiacim sa dlhou životnosťou, ktorý sa momentálne zaraďuje medzi najvýkonnejšie na trhu. Pre dokonalé spracovanie surovín je k dispozícii 6 rýchlostných stupňov a pulzná funkcia. Súčasťou prístroja je objemná nádoba z nehrdzavejúcej ocele s celkovou kapacitou 6,7 litra.


ThermoResist mixovacia nádoba

Pre pohodlné mixovanie a prípravu lahodných smoothies či polievok je súčasťou vybavenia aj mixovacia nádoba s objemom 1,6 l. Nádoba je vyrobená z ThermoResist materiálu, ktorý je odolný voči teplotným šokom, pričom špeciálne nože Blend-X si hravo poradia aj s veľmi tvrdými surovinami.


Viac ako 100 možností využitia

V príslušenstve ďalej nájdete kovový mlynček na mäso na prípravu domácich mäsových pokrmov vrátane klobás. O pohodlné sekanie a strúhanie surovín sa postará food processor s antikorovými nožmi a 6 diskovými strúhadlami. Ďalej v balení nájdete mini mlynček na bylinky a korenie alebo lis na citrusy. K robotu možno dokúpiť ďalších 20 nadstavcov pre naozaj všestranné využitie.

Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo
miešacia metla, nadstavec na plnenie údenárskych produktov, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, K metla, balónová metla, flexi metla, mixér, mlynček na mäso, lis na citrusy/odšťavovač Hotovo!
Objem misy
6,7 l Hotovo!
Počet diskov na strúhanie
6 Hotovo!
Príkon
1 700 W Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
miešacia metla, nadstavec na plnenie údenárskych produktov, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, K metla, balónová metla, flexi metla, mixér, mlynček na mäso, lis na citrusy/odšťavovač Hotovo!
Objem misy
6,7 l Hotovo!
Počet diskov na strúhanie
6 Hotovo!

Materiál

Materiál plášťa
Nerez, Plast Hotovo!
Materiál vnútorných prevodov
Kov Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
28,5 cm Hotovo!
Šírka
38 cm Hotovo!
Výška
35,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
10,4 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den mám kenwood 8470S lze nasadit loupač brambor AT445 moc děkuji

Dobry den, mate prosim informaci, zda a pripadne kdy bude tento model opet dostupny? Predem dekuji.

Dobrý den. Zvládne tento kuchyňský robot výrobu oříškového másla?

Dobrý den, prosím mohli byste mi vyfotit robot ve stříbrné barvě co by měl být skladem? Na fotkách si myslím že to je jiná barva. Moc děkuji

Dobrý deň, je tento krájač (https://www.alza.sk/kenwood-at-340-d2921698.htm?o=1) už zahrnutý vo výbave alebo si ho musím ešte dokupovať zvlášť?

Dobrý den, prosím jaký je rozdíl mezi KVL8470S a KVL 8400S? děkuji

Diskusia a poradňa k KENWOOD KVL8470S
Príslušenstvo pre KENWOOD KVL8470S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KENWOOD KVL8470S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Küchenmaschine KENWOOD KVL8470S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Küchenmaschine KENWOOD KVL8470S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KENWOOD KVL8470S Chef Titanium XL.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií