AlzaBoxy Q1 AP+ slevy

KENWOOD MG 517

Zobraziť katalóg
KENWOOD MG 517
Mlynček na mäso 1600W, kovový, spätný chod, 3 mlecie disky pre jemné, stredné, hrubé mletie, nástavec pre výrobu domácich klobások
Kód:  EAV3002q Produktové číslo:  MG 517 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KENWOOD MG 517

KENWOOD MG 517 je vysoko výkonný mlynček pre profesionálne mletie aj krájanie, vhodný do každej kuchyne. S výkonom 1600 Wattov a funkciou spätného chodu vám ušetrí veľa času a námahy. Spracuje až 2 kilogramy mäsa za minútu.

Špičkový prístroj je vybavený 3 kvalitnými disky pre jemné, stredné a hrubé mletie mäsa. Ďalej ponúka špeciálny nástavec pre krájanie kociek o rozmere 10 x 10 milimetrov, ktorý využijete napríklad na spracovanie zeleniny, ovocia, syrov aj údenín. Výrobu znamenitých domácich klobások a párkov vám umožní unikátny plniaci nástavec. Doprajte si mäsové pochúťky podľa vašej chuti a pripravte si počas chvíle lahodné karbonátky, hamburgery, mleté ??guľôčky, klobásky a iné. Nástavec na krájanie vám tiež uľahčí prípravu surovín do zeleninových či ovocných šalátov.

Komfortnú manipuláciu zaistí špeciálny posúvač. Výhodou je robustný dizajn a kompaktné rozmery. Tiež oceníte moderný kovový vzhľad, jednoduchú údržbu nerezového príslušenstva aj gumové nožičky pre lepšiu stabilitu.

Parametre a špecifikácie:

Určené pre:
Mletie mäsa
Krájanie kociek zo zeleniny, ovocia, syru alebo údenín
Výrobu klobások

Výkon:
1600 W

Vybavenie:
3 mlecie disky pre jemné, stredné a hrubé mletie
Nástavce pre výrobu domácich klobások
Kovový plniaca tácka s plastovým krytom
Nástavec na krájanie kociek 10 x 10 mm, vhodný na zeleninu, ovocie, syr alebo údeniny

Materiál:
Nerezová oceľ

Ďalšie vlastnosti a funkcie:
Funkcie pre spätný chod
Uloženie príslušenstva
Priestor pre uloženie kábla
Pechovač
Gumové nožičky

Rozmery:
26,5 x 34,5 x 21 cm

Hmotnosť:
5,32 kg

Farba:
Kovová
Poznámka:
» Všetky mlynčeky na mäso

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KENWOOD MG 517 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KENWOOD MG 517. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KENWOOD MG 517. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KENWOOD MG 517. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KENWOOD MG 517.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií