Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Keychron Kailh Switch Set 35 pcs/Set Blue

Zobraziť katalóg
Keychron Kailh Switch Set 35 pcs/Set Blue
4,3 11 hodnotení
Mechanické spínače –
Variant
Kód:  KCHRON001b10 Produktové číslo:  Z52

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Keychron Kailh Switch Set 35 pcs/Set Blue Predaj skončil

Keychron Kailh Switch Set 35 pcs/Set Blue

Kolekcia mechanických spínačov Keychron Kailh

V kolekcii mechanických spínačov Keychron nájdete celkom 35 kusov spínačov. Tieto prepínače patria medzi najznámejšie. Ponúkajú vynikajúce plynulé a hmatové písanie podobne ako spínače Gateron. Sú úplne kompatibilné s bezdrôtovými klávesnicami Keychron K2, K4, K6 aj K8 a ľahko ich vymeníte počas prevádzky. Spínače sú uložené v škatuľke, kde má každý z nich svoje miesto, takže budú vždy upratané a pripravené na používanie.

Kľúčové vlastnosti mechanických spínačov Keychron Kailh Switch Set – modré

  • Mechanické spínače Keychron sa dodávajú v súprave po 35 ks v škatuľke
  • Ponúkajú plynulé hmatové písanie 
  • Sú kompatibilné s bezdrôtovými klávesnicami Keychron K2, K4, K6 aj K8
  • Spínače ľahko vymeníte počas prevádzky


Charakteristika spínačov Keychron

Medzi hlavné charakteristiky mechanických spínačov Keychron patrí ich odolnejšie a pevnejšie stlačenie. Spodná časť krytu je stabilnejšia, čo znižuje kolísanie. Pri používaní pocítite väčšiu pevnosť a stabilitu. Sami si vyskúšajte klikacie a hmatové spínače v rôznych farbách a vyberte si, ktoré najviac vyhovujú vašim potrebám. Vytvorte si vlastnú originálnu klávesnicu priamo na mieru pre vás.

Výmena klávesov za pochodu

Mechanické klávesy Keychron sa môžu pochváliť rýchlou výmenou. Výmena je taká jednoduchá, že kvôli tomu nemusíte klávesnicu ani odpájať, ale vymeníte klávesy hneď pri práci. Stačí vytiahnuť, vložiť a je to hotové. Vytvorte si vlastnú klávesnicu.

Keychron Kailh Blue

Keychron Kailh Blue je definovaný ako klikací prepínač. Jeho ovládanie je mäkšie a stabilnejšie. Tlak je silnejší a pevnejší. Je vhodný na písanie.
Pojazdová vzdialenosť: 1,9 mm
Sila stlačenia: 60 g

Obsah balenia mechanických spínačov Keychron

  • 35 ks mechanických spínačov Keychron
  • Prepravná papierová škatuľa
Poznámka:

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím pěkně, dají se tyto spínače použít do klávesnice HyperX alloy origins, red? Předem děkuji

V balení je 35 kusů?

dobrý den dá se ten produkt použít na klávesnici Keychron K5 Ultra-Slim low profile hot-swappable blue switch - US code: KCHRON002a16 pokud ne, jaké jsou jiné možnosti “switchů” na tuto K5 klávesnici ve vašem obchodě?

dobrý den de se ten spínač použít na klávesnici Keychron C1

Diskusia a poradňa k Keychron Kailh Switch Set 35 pcs/Set Blue
Príslušenstvo pre Keychron Kailh Switch Set 35 pcs/Set Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Keychron Kailh Switch Set 35pcs/Set Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Keychron Kailh Switch Set 35 Stück/Set Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Keychron Kailh Switch Set 35 Stück/Set Blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Keychron Kailh Switch Set 35pcs/Set Blue.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií