Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

KGUARD hybridný 16-kanálový DVR rekordér + 8× farebná vonkajšia kamera

Zobraziť katalóg
KGUARD hybridný 16-kanálový DVR rekordér + 8× farebná vonkajšia kamera
Kamerový systém – CCTV + IP, 1080 záznam, pozície pre 1× HDD SATA až 6GB, LAN, USB, KView softvér, diaľkové ovládanie, myš, dropbox podpora
Kód:  KG232c1 Produktové číslo:  HD1681-8WA813F

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KGUARD hybridný 16-kanálový DVR rekordér + 8× farebná vonkajšia kamera Predaj skončil

KGUARD hybridný 16-kanálový DVR rekordér + 8× farebná vonkajšia kamera

Zabezpečenie svojho majetku, domu alebo firmy nie je v dnešnej dobe radno podceňovať. Stále sa po uliciach túla množstvo zlodejov a vandalov, ktorých vyčíňanie by vám prinieslo len slzy do očí. S kamerovým systémom KGUARD svoj domov ochránite na skutočne profesionálnej úrovni. Skladá sa zo štvorice vonkajších kamier a DVR rekordéra so SATA pozíciou pre jeden až 6 TB pevný disk. Kamery nahrávajú záznam v HD rozlíšení, ich výstupy môžete vďaka dodávanej aplikácii sledovať aj na diaľku cez svoj mobilný telefón.

Kľúčové vlastnosti kamerového systému KGUARD

  • 16-kanálový DVR rekordér + 8× farebná vonkajšia kamera CCTV
  • Vysoko kvalitný záznam systému Kguard v HD rozlíšení 1 080 × 720 px
  • Pozícia pre voliteľný SATA HDD s kapacitou až 6 TB
  • Jednoduchá a rýchla inštalácia systému spolu s používateľsky príjemným prostredím a jednoduchým ovládaním
  • Možnosť záznamu aj priameho sledovania (cez dodávanú mobilnú aplikáciu)
  • Kamery KGUARD vrátane nočného LED osvetlenia s dosahom až 30 metrov

Dlhodobý záznam v systéme KGUARD

16-kanálový rekordér KGUARD umožňuje nahrávať záznamy v rozlíšení až 1 080 p s kodekom H.264 na voliteľný interný disk, pre ktorý je pripravená pozícia s rozhraním SATA. Podporuje disky s kapacitou až 6 TB. Do výstupov VGA a HDMI pripojíte v podstate akékoľvek zobrazovacie zariadenie. Ďalej sú tu 4 audio vstupy, 1 výstup a nevyhnutné pripojenie Fast Ethernet. Pomocou mobilnej aplikácie Kview Link môžete ľahko využívať vzdialený dohľad a správu celého bezpečnostného systému. Osem kamier vám majetok ochráni skutočne spoľahlivo.

Kvalitný obraz kamier KGUARD

Kamery disponujú farebným snímačom 1 Mega Pixel CMOS s HD rozlíšením 720 riadkov a objektívom s pevnou ohniskovou vzdialenosťou 3,6 mm a zorným polom 65 stupňov. Pre nočné videnie ponúkne IR LED osvetlenie až na 30-metrovú vzdialenosť. Pokiaľ ide o zvuk, S/N Ratio dosahuje viac ako 48 dB (AGC OFF).

Parametre a špecifikácia

Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, potřebuji-li delší kabel ke kamerám, jaké mám použít? Děkuji

Diskusia a poradňa k KGUARD hybridný 16-kanálový DVR rekordér + 8× farebná vonkajšia kamera
Príslušenstvo pre KGUARD hybridný 16-kanálový DVR rekordér + 8× farebná vonkajšia kamera Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KGUARD hybridní 16kanálový DVR rekordér + 8x barevná venkovní kamera. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KGUARD Hybrid 16-Kanal-DVR-Recorder + 8x Farbe Outdoor-Kamera. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KGUARD Hybrid 16-Kanal-DVR-Recorder + 8x Farbe Outdoor-Kamera. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KGUARD hibrid 16-csatornás DVR felvevő + 8x színes kültéri kamera.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií