AD homeoffice Aplikace

KGUARD hybridný 4-kanálový DVR rekordér + 4× farebná vonkajšia kamera

Zobraziť katalóg
KGUARD hybridný 4-kanálový DVR rekordér + 4× farebná vonkajšia kamera
Kamerový systém – CCTV + IP, 1080p záznam, pozície pre 1× HDD SATA až 6TB, LAN, USB, KView softvér, diaľkové ovládanie, myš, Dropbox podpora
Kód:  KG232c2 Produktové číslo:  HD481-4WA813F

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KGUARD hybridný 4-kanálový DVR rekordér + 4× farebná vonkajšia kamera Predaj skončil

KGUARD hybridný 4-kanálový DVR rekordér + 4× farebná vonkajšia kamera

Zabezpečenie svojho majetku, domu alebo firmy nie je vhodné v dnešnej dobe podceňovať. Stále sa po uliciach túla množstvo zlodejov a vandalov, ktorých vyčíňanie by vám prinieslo len slzy do očí. S kamerovým systémom KGUARD svoj domov ochránite na profesionálnej úrovni. Skladá sa zo štvorice vonkajších kamier a štvorkanálového DVR rekordéra s pozíciou pre jeden až 6 TB pevný disk. Kamery nahrávajú v HD rozlíšení, ich výstupy môžete vďaka dodávanej aplikácii sledovať aj cez mobilný telefón. Súčasťou sady je aj diaľkové ovládanie a myš.

Kľúčové vlastnosti kamerového systému KGUARD

  • 4-kanálový DVR rekordér + 4× farebná vonkajšia kamera CCTV
  • Vysoko kvalitný záznam kamier Kguard v HD rozlíšení 1080 × 720 px
  • Pozícia pre voliteľný SATA HDD s kapacitou až 6 TB
  • Jednoduchá a rýchla inštalácia systému spolu s užívateľsky príjemným užívateľským prostredím a jednoduchým ovládaním
  • Možnosť záznamu aj priameho sledovania (napríklad cez mobilnú aplikáciu KView)
  • Kamery KGUARD vrátane nočného LED osvetlenia s dosahom až 30 metrov

Dlhodobý záznam so systémom KGUARD

Štvorkanálový rekordér KGUARD umožňuje nahrávať záznamy v rozlíšení až 1080p s kodekom H.264 na voliteľný interný disk, pre ktorý je pripravená pozícia s rozhraním SATA. Podporuje disky s kapacitou až 6 TB. Je vybavený 4 vstupmi BNC pre kamery, dvoma IP a výstupmi VGA a HDMI pre pripojenie zobrazovacieho zariadenia. Ďalej sa tu nachádzajú 4 audio vstupy, 1 výstup a nevyhnutné pripojenie cez rýchly Ethernet. Pomocou mobilnej aplikácie Kview Link môžete ľahko využívať vzdialený dohľad a správu celého bezpečnostného systému.

Kvalitný obraz

Kamery Kguard sú vybavené farebným snímačom 1 MPx CMOS s HD rozlíšením 720 riadkov a objektívom s pevnou ohniskovou vzdialenosťou 3,6 mm a zorným poľom 65 stupňov. Pre nočné sledovanie ponúka bezpečnostný systém Kguard IR LED osvetlenie až na 30 metrovú vzdialenosť. S/N Ratio dosahuje viac ako 48 dB (AGC OFF)

Parametre a špecifikácia

Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KGUARD hybridný 4-kanálový DVR rekordér + 4× farebná vonkajšia kamera Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KGUARD hybridní 4kanálový DVR rekordér + 4x barevná venkovní kamera. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KGUARD Hybrid 4-Kanal-DVR-Recorder + 4 x Farb-Outdoor-Kamera. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KGUARD Hybrid 4-Kanal-DVR-Recorder + 4 x Farb-Outdoor-Kamera. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KGUARD hibrid 4-csatornás DVR + 4x színes kültéri kamera.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií