Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

KINGPIN cooling Extreme Type K

Zobraziť katalóg
KINGPIN cooling Extreme Type K
Senzor – termálna sonda na meranie teploty pri extrémnom OC
Kód:  KPCTP01 Produktové číslo:  KPC-TP-01
KINGPIN cooling Extreme Type K Predaj skončil

KINGPIN cooling Extreme Type K

Presné meranie teploty je alfou a omegou extrémneho taktovania. Niektoré CPU majú tzv. coldbugy, tzn. že prestanú reagovať pri presne danej teplote, napr. - 110°C. Preto je potrebné mať veľmi presný prehľad o aktuálnej teplote vrátane čo najrýchlejšej odozvy. Pretože aj pár stupňov menej (hlbšie pod bod mrazu) môže znamenať svetový rekord. Väčšina obyčajných termočlánkov (sond) typu K nie je pre tieto účely vhodná, sú pomalé a nepresné. Tieto sondy navrhnuté a používané Vincom „KINGPINOM" Lucidom spĺňajú najprísnejšie kritériá. 

Kľúčové vlastnosti snímača Kingpin

  • Presné meranie teploty
  • Spĺňajú najprísnejšie kritériá
  • Veľmi odolný
  • Izolácia drôtov je tvorená Kapton páskou a tieniacou bužírkou

Perfektné technológie snímača Kingpin

Na rozdiel od ostatných termočlánkov sú KPC Extreme veľmi odolné. Ich základom sú prekrútené drôty s priemerom 20 AWG od výrobcu Watlow. Izolácia drôtov je tvorená Kapton páskou a tieniacou bužírkou. Tieto prémiové drôty majú toleranciu +/- 0,5°C (0,4 %) pri rozsahu teplôt - 200°C až + 1200°C. Konektory termočlánku sú tiež prémiové od výrobcu OMEGA. Všetky sondy sú testované na účely extrémneho taktovania s profesionálnym multimetrom Keithley 2001 a súčasne je overená presnosť aj s najviac používanými teplomermi od značky Fluke v modeloch 51/52 (I a II), ktoré sú obľúbené profesionálnymi overclockermi kvôli ich rýchlosti odozvy a presnosti.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KINGPIN cooling Extreme Type K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KINGPIN cooling Extreme Type K. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KINGPIN cooling Extreme Type K. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KINGPIN cooling Extreme Type K.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií