Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

KINGPIN cooling Venom CPU Pot čierny

Zobraziť katalóg
KINGPIN cooling Venom CPU Pot čierny
Chladič na procesor – LN2 komín na CPU
Kód:  KPCV003 Produktové číslo:  KPC-V-003
KINGPIN cooling Venom CPU Pot čierny Predaj skončil

KINGPIN cooling Venom CPU Pot čierny

Najrýchlejší LN2 komín na extrémne taktovanie, ktorý bol kedy vyrobený. Vďaka rýchlej základni z kvalitnej medi ponúka Venom ultrarýchle správanie, ktoré je vhodné predovšetkým pre menšie CPU typu Kaby Lake s nízkym TDP. Venom má najväčší potenciál najnižšej dosiahnuteľnej teploty na trhu a preto je výborný hlavne pre tzv. fullpot taktovanie, čo je stav, kedy je komín vychladený na teplotu tekutého dusíka (-196 °C). Ide o typickú vlastnosť procesorov bez tzv. coldbugu, kedy procesor neprestane reagovať ani pri extrémne nízkych teplotách, ktoré možno dosiahnuť pomocou tekutého hélia. KPC Venom nie je naopak vhodný na chladenie veľkých procesorov platforiem X99 ako sú monštrá typu 6950X.

Kľúčové vlastnosti chladiča na procesor KINGPIN Cooling Venom CPU Pot čierny

  • Vysoký chladiaci výkon
  • Solídna konštrukcia z medi
  • Všetok montážny materiál súčasťou
  • Podpora mnohých pätíc

Široká podpora pätíc

Tento chladič je možné použiť na tieto pätice:

  • 939, 775, 1366, 1155, 1156, 2011, 1151, 2066
  • AM2, AM3, AM4
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KINGPIN cooling Venom CPU Pot čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KINGPIN cooling Venom CPU Pot černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KINGPIN cooling Venom CPU Pot Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KINGPIN cooling Venom CPU Pot Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KINGPIN cooling Venom Pot fekete.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií