Rapture AlzaBoxy Q1

Kingston 32GB KIT DDR4 SDRAM 3200MHz CL16 HyperX Predator Series

Zobraziť katalóg
Kingston 32GB KIT DDR4 SDRAM 3200MHz CL16 HyperX Predator Series
5 3 hodnotení
Operačná pamäť 4x8GB, PC4-25600
Kód:  DE65e2h Produktové číslo:  HX432C16PB3K4/32

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kingston 32GB KIT DDR4 SDRAM 3200MHz CL16 HyperX Predator Series Predaj skončil

Kingston 32GB KIT DDR4 SDRAM 3200MHz CL16 HyperX Predator Series

Najnovšie DDR4 SDRAM moduly operačných pamätí HyperX Predator od Kingston uspokojí predovšetkým náročnejších užívateľov požadujúcich od počítača maximálny výkon. Jedná sa o skvelé riešenie pre hranie počítačových hier, prácu s videom i programovania a mnohé ďalšie činnosti náročné na výkon operačných pamätí. Ich agresívny vzhled ladený do čiernej farby napovedá, že hlavne náruživí hráči a PC modder si prídu na svoje. Svojím dizajnom vyniknú v každej počítačovej skrini s priehlednou bočnicou.

kľúčové vlastnosti

  • Vysoký výkon generácie DDR4 SDRAM
  • Vydarený moderný dizajn
  • Pasívny chladič pre stabilitu pri záťaži a dlhú životnosť
  • Profily XMP 2.0 pre ľahké taktovania
  • Vysoká kapacita 32 GB
  • Vhodné pre Quad-channel

Taktovania ľahko a rýchlo

Na využitie vysokého potenciálu týchto pamätí je výrobca vybavil XPM 2.0 profily, ktoré stačí len aktivovať v biosu vašej základnej dosky a všetko ostatné už sa automaticky nastaví podľa zvoleného profilu. Samozrejme sa nezabudlo ani na tých z vás, ktorí si radi svoje pamäti vyladí na maximálny výkon, a preto sú moduly vybavené pasívnym chladičom, ktorý efektívne odvádza teplo z pamäťových čipov. Už v základe však DDR4 SDRAM ponúkne viac než dostatočný výkon ako pre hranie moderných hier, tak pre prácu v grafických či iných pamäťovo náročných programoch.

  • Ak dokupujete operačné pamäte ako rozšírenie k už existujúcim, potom by mali mať rovnaké parametre – frekvenciu, latenciu, časovanie a kapacitu. V opačnom prípade nemusia fungovať správne.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre počítač Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
32 GB Hotovo!
Počet modulov v balení
4 ks Hotovo!

Určenie a typ

Určenie
Pre počítač Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!

Kapacita

Veľkosť operačnej pamäte RAM
32 GB Hotovo!
Počet modulov v balení
4 ks Hotovo!
Kit vhodný pre
Quad-channel Hotovo!

Frekvencia a časovanie

Frekvencia pamäte
3 200 MHz Hotovo!
Časovanie
CL16 Hotovo!
Viac parametrov

Kingston Technology je americká spoločnosť zameriavajúca sa na výrobu periférií k výpočtovej technike. História spoločnosti sa začína písať v roku 1987. Založená bola Johnom Tu a Davidom Sun, ktorí sa prisťahovali z Taiwanu. Ťažisko produktov Kingston nájdeme v zariadeniach určených na ukladanie dát – USB flash diskami počínajúc a HDD a SSD diskami končiac. Vo výrobe pamätí DRAM je dokonca najvýznamnejším výrobcom.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Zakoupil jsem tyto paměti, mám ale bohužel problém s nastavení XMP profilu. V setupu zapnu XMP profil 1, což by mělo být na 3200 MHz, dám uložit a hned po restartu se na chvíli na desce rozsvítí led podsvícení XMP, ale hned zhasne a objeví se tabulka "Boot failure detected" a system nabízí, abych nahrál původní optimalizovaný bios. Nevím, kde je chyba, bios mám aktualizovaný na nejnovější verzi, jen doplňuji, že mám základní desku Gigabyte Aorus Gaming 8, procesor I7 7700k Kaby Lake, takže v tomto by asi neměl být problém. Taktéž jsem zkoušel profil XMP zapnout přes dodávaný software k desce, po restartu to samé.

Nemam otazku, skor upozornenie pre buducich majitelov. Napriek tomu, ze tato pamat je uvedena v zozname kompatibilnych pamati (QVL), tato pamat nie je kompatibilna so zakladnymi doskami Asus Maximus IX. Otestovane na 2 kusoch zakl. dosiek Asus Maximus IX Code; 2 baleniami tejto pamati a otestovali sme aj 2 kusy CPU 7700K. Zakl. doska v kazdom pripade vypisala chybu Q-Code 55 a zakl. doska vobec nepresla POST, teda ani obraz, ani zvuk. Po pouziti inych pamati zakl. doska sa zapla ihned.

Diskusia a poradňa k Kingston 32GB KIT DDR4 SDRAM 3200MHz CL16 HyperX Predator Series
Príslušenstvo pre Kingston 32GB KIT DDR4 SDRAM 3200MHz CL16 HyperX Predator Series Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kingston 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 HyperX Predator Series. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kingston 32 Gigabyte KIT DDR4 3200MHz CL16 HyperX Predator Series. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kingston 32 Gigabyte KIT DDR4 3200MHz CL16 HyperX Predator Series. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kingston 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 HyperX Predator Series.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií