Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HyperX 8 GB DDR3 1866 MHz CL10 Fury Black Series

Zobraziť katalóg
HyperX 8 GB DDR3 1866 MHz CL10 Fury Black Series
4,9 103 hodnotení
Operačná pamäť 1x8GB, PC3-14900, CL10-11-10, napätie 1.5V, pasívny chladič
Kód:  DE62f6 Produktové číslo:  HX318C10FB/8 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HyperX 8 GB DDR3 1866 MHz CL10 Fury Black Series Predaj skončil

HyperX 8 GB DDR3 1866 MHz CL10 Fury Black Series

Označenie HyperX je výsadou tých najrýchlejších produktov firmy Kingston. Nie je tomu inak ani v prípade špičkového pamäťového modulu Kingston HyperX Fury s chladičom v štýlovom čiernom vyhotovení, ktorý vašej počítačovej zostave dodá exkluzívny vzhľad ladiaci s farbou ostatných komponentov (na výber je totiž ešte v čiernej, modrej a bielej farbe chladiča).



To pravé nielen pre hráčov


Pamäte Kingston z edície Fury sú vhodné najmä pre používateľov, ktorí nechcú investovať do svojho stroja všetky svoje našetrené peniaze. Za prijateľnú cenu však ponúknu viac než dostatočný výkon, a to ako na hranie moderných hier, tak na prácu v grafických či v iných pamäťovo-náročných programoch. Vďaka chladiču pamäťových čipov tiež vynikajú vysokou životnosťou a aj možnosťami taktovania.



Taktovanie ľahko a rýchlo


Moderný vzhľad dokonale vynikne v každej počítačovej zostave s priehľadnou bočnicou. Použitý chladič ale nemá iba vizuálnu funkciu, ale tiež efektívne odvádza teplo z pamäťových čipov, čím zvyšuje ich spoľahlivosť a posúva vyššie limity pre taktovanie.
 

Spoľahlivosť a kvalita


Rovnako, ako aj všetky ostatné produkty firmy Kingston, boli aj pamäte HyperX z edície Fury starostlivo testované, vynikajú vysokou spoľahlivosťou, natoľko typickou  pre túto firmu, a výrobca na ne poskytuje doživotnú záruku a bezplatnú servisnú podporu.

  • Ak dokupujete operačné pamäte ako rozšírenie k už existujúcim, potom by mali mať rovnaké parametre – frekvenciu, latenciu, časovanie a kapacitu. V opačnom prípade nemusia fungovať správne.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre počítač Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR3 Hotovo!
Modul pamäte
PC3-14900 Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!

Určenie a typ

Určenie
Pre počítač Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR3 Hotovo!
Modul pamäte
PC3-14900 Hotovo!

Kapacita

Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Počet modulov v balení
1 ks Hotovo!
Moduly v balení
1x8GB Hotovo!

Frekvencia a časovanie

Frekvencia pamäte
1 866 MHz Hotovo!
Časovanie
CL10 Hotovo!
Časovanie
10-11-10 Hotovo!
Priepustnosť
14 900 MB/s Hotovo!

Rozhranie

Napätie
1,5 V Hotovo!
Farba podsvietenia
Bez podsvietenia Hotovo!
RGB ovládanie
Nepodporuje Hotovo!
Viac parametrov

Kingston Technology je americká spoločnosť zameriavajúca sa na výrobu periférií k výpočtovej technike. História spoločnosti sa začína písať v roku 1987. Založená bola Johnom Tu a Davidom Sun, ktorí sa prisťahovali z Taiwanu. Ťažisko produktov Kingston nájdeme v zariadeniach určených na ukladanie dát – USB flash diskami počínajúc a HDD a SSD diskami končiac. Vo výrobe pamätí DRAM je dokonca najvýznamnejším výrobcom.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň chcel by som si upgradnúť RAM zo 4 GB na 8GB, vedeli by ste mi prosím odporučiť, ktorú RAM kúpiť? Názov mojej motherboard: ASUS P8Z68-V LX, memory: unbuffered DDR3 SDRAM :32 (slots 4). Momentalne mam 4 GB...Je vhodna aj tato napriklad? Dakujem za odpoved vopred!

Bude fungovať táto ramka na M5A99X Evo R2.0 ? A to určite ?

Dobrý den! Mám dotaz,zda by mi šla tato paměť na tuto základní desku ASUS M5A78L-M LE/USB3 a zda by tam šli i dvě.

Dobrej den mam tuto starsi zakladni desku.. a88xm-a usb 3.1 a potreboval bych poradit jestli by mi tam sla tato ram.. HyperX 8GB DDR3 1866MHz CL10 Fury Black Series. popripade kterou by byla vhodnejsi.. Predem dekuji za odpoved..

Dobrej den mam tuto starsi zakladni desku.. a88xm-a usb 3.1 a potreboval bych poradit jestli by mi tam sla tato ram.. HyperX 8GB DDR3 1866MHz CL10 Fury Black Series. popripade kterou by byla vhodnejsi.. Predem dekuji za odpoved..

Dobrý den, Zajímalo by mě jestli je nějak možné z těchto pamětí odmontovat toto plechové pasivní chlazení? V mém případě nemohu osadit všechny 4 paměťové moduly, ale pouze 3. Ten čtvrtý díky tomu to velkému chladiči procesoru: SilentiumPC Fera 3 HE1224 se mi tam nevejde poslední paměťový modul, protože díky plechového pasivnímu chlazení umístěné na paměti je až příliš silný a pár milimetrů vyšší. Chtěl bych to vyřešit bez kupování jiných a dalších pamětí bez chlazení předem děkuju za případné odpovědi

Dobrý den jak mohu zjistit jestli mám dual chanel

Dobrý den jak můžu zjistit kolik mám v počítači Mhz dělám si s tím problémy

Dobrý den bude tato pamět fungovat na této základní desce:asus h8m-p?Děkuji za odpověď.

Potrebujem tuto pamat ako nahradu za chybnu z dvojice: https://www.alza.sk/kingston-16gb-kit-ddr3-1866mhz-cl10-hyperx-fury-black-series-d1147692.htm Bude mi to fungovat?

123...
Diskusia a poradňa k HyperX 8 GB DDR3 1866 MHz CL10 Fury Black Series
Príslušenstvo pre HyperX 8 GB DDR3 1866 MHz CL10 Fury Black Series Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HyperX 8GB DDR3 1866MHz CL10 Fury Black Series. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HyperX 8GB DDR3 1866 MHz CL10 Fury Schwarz Serie. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HyperX 8GB DDR3 1866 MHz CL10 Fury Schwarz Serie. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HyperX 8GB DDR3 1866MHz CL10 Fury fekete sorozat.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií