Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Kingston Compact Flash 16GB 266x Ultimate

Zobraziť katalóg
Kingston Compact Flash 16GB 266x Ultimate
4,6 108 hodnotení
Pamäťová karta rýchlosť čítania až 45MB/s, rýchlosť zápisu až 40MB/s, MediaRECOVER softvér
Kód:  DT433c Produktové číslo:  CF/16GB-U2
Kingston Compact Flash 16GB 266x Ultimate Predaj skončil

Kingston Compact Flash 16GB 266x Ultimate

Pokročilejší uživatelé a profesionální fotografové potřebují flashové úložiště, na které se můžou spolehnout i v těch nejnáročnějších akcích. Zmeškání toho pravého momentu nepřichází v úvahu, a právě proto firma Kingston vyvinula paměťovou kartu typu Compact Flash s extrémně vysokou rychlostí čtení i zápisu patřící mezi nejvyšší z celé její nabídky.

Pokud hledáte kartu s extrémní rychlostí přenosu dat a podporující kontinuální snímání, Compact Flash od firmy Kingston je pro vás tou pravou volbou.
 

Pro náročné uživatele


Zachycujte snímky ve vysokém HD rozlišení, nahrávejte ve 3D nebo pořizujte fotografie ve formátu RAW. Vše je možné a mnohem rychlejší s kartou Compact Flash Ultimate ideální k plynulému přenosu dat pro zařízením s vysokým rozlišením. Obsahuje totiž paměťové kontroléry té nejvyšší kvality schopné dosahovat těchto bezkonkurenčních rychlostí.

 



Spolehlivost a kvalita


Stejně tak jako všechny ostatní produkty firmy Kingston byly i paměťové karty Compact Flash Ultimate pečlivě testovány, vynikají vysokou spolehlivostí a výrobce na ně poskytuje doživotní záruku. Neobsahují totiž žádné pohyblivé části, které by se vlivem častého přenášení mohly poškodit, a znehodnotit tak vaše data.
 



Program na obnovu dat


Ztratily se vám snímky z dovolené? Nedaří se vám kvůli poškození zkopírovat domácí video? Omylem jste si smazali data či zformátovali celý disk? Program MediaRECOVER vám umožní tato data opět získat. Jedná se o speciální software schopný znovu obnovit fotografie, hudbu, videa, dokumenty a spoustu dalších typů souborů z pevných disků a paměťových karet. Podrobnější informace a odkaz k jeho stažení naleznete zde.

Parametry a specifikace:

Typ karty:
CompactFlash, typ-I

Velikost:
16 GB

Rychlost čtení:
45 MB/s

Rychlost zápisu:
40 MB/s

Rozměry:
36,4 mm x 42,8 mm x 3,3 mm

Dôležité upozornenie: Pred nákupom si prosím overte v manuáli svojho prístroja, či podporuje vami vybraný typ a kapacitu pamäťovej karty.

Parametre a špecifikácia

Kapacita úložiska
16 GB Hotovo!
Typ pamäťovej karty
Compact Flash Hotovo!
Rýchlosť čítania
45 MB/s Hotovo!
Rýchlosť zápisu
40 MB/s Hotovo!

Kapacita

Kapacita úložiska
16 GB Hotovo!

Typ

Typ pamäťovej karty
Compact Flash Hotovo!

Rýchlosť čítania a zápisu

Rýchlosť čítania
45 MB/s Hotovo!
Rýchlosť zápisu
40 MB/s Hotovo!

Kingston Technology je americká spoločnosť zameriavajúca sa na výrobu periférií k výpočtovej technike. História spoločnosti sa začína písať v roku 1987. Založená bola Johnom Tu a Davidom Sun, ktorí sa prisťahovali z Taiwanu. Ťažisko produktov Kingston nájdeme v zariadeniach určených na ukladanie dát – USB flash diskami počínajúc a HDD a SSD diskami končiac. Vo výrobe pamätí DRAM je dokonca najvýznamnejším výrobcom.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


» Všetky CF karty.
» Všetky SDHC pamäťové karty, SDXC pamäťové karty a Compact Flash pamäťové karty (CF)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kingston Compact Flash 16GB 266x Ultimate Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kingston Compact Flash 16GB 266x Ultimate. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Speicherkarte Kingston Kompakt Flash 16GB 266x Ultimative. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Speicherkarte Kingston Kompakt Flash 16GB 266x Ultimative. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kingston CompactFlash 16GB 266x Ultimate.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií