Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Kingston DataTraveler 100 G3 32GB čierny

Zobraziť katalóg
Kingston DataTraveler 100 G3 32GB čierny
4,7 434 hodnotení
USB kľúč USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB-A, kapacita 32 GB, rýchlosť zápisu až 10 MB/s, rýchlosť čítania až 40 MB/s, štýlový, s vysúvacím konektorom, plast, čierna farba
Kód:  DU301g3 Produktové číslo:  DT100G3/32GB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kingston DataTraveler 100 G3 32GB čierny

Veľmi podarená séria DataTraveler 100 G3

Štýlový flashdisk DataTraveler 100 G3 od špičkového výrobcu Kingston predstavuje ideálne riešenie pre všetkých užívateľov, ktorí požadujú čo najlepší pomer ceny a kapacity. Ukladanie a prenos dokumentov, prezentácií, hudby aj videa je omnoho rýchlejšie a pohodlnejšie ako kedykoľvek predtým. Disk totiž podporuje najnovšie rozhranie USB 3.0, ktorého teoretická dátová priepustnosť je oproti predchádzajúcej generácii mnohonásobne vyššia.


Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
Zasouvací krytka

32 GB pre vaše dáta

Štýlový a praktický

Zaujímavo riešený zaťahovací dizajn chráni USB konektor bez nutnosti použitia krytky. Odpadá vám tak ich hľadanie v taškách notebookov alebo vreckách. Vďaka kompaktným rozmerom flashdisk ľahko pripojíte do USB portov bez toho, aby ste nejako obmedzovali tie vedľajšie a samotné sprevádzkovanie je navyše s technológiou Plug and Play veľmi jednoduché.

Nemusíte inštalovať žiadne ovládače, systém všetko sprevádzkuje automaticky v priebehu okamihu. Nechýba ani podpora najpoužívanejších operačných systémov vrátane Linuxu a Apple Mac OS.


Spoľahlivosť a kvalita

Rovnako ako všetky ostatné produkty firmy Kingston, aj flashdisky disky DataTraveler boli starostlivo testované a vynikajú vysokou spoľahlivosťou, takou typickou pre túto firmu. Dôkazom toho je nadštandardne dlhá päťročná záruka.

Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
USB 3.0

Rýchly prenos dát

Parametre a špecifikácia

Kapacita úložiska
32 GB Hotovo!
Rozhraní
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Hotovo!
Konektor
USB-A Hotovo!
Rýchlosť čítania
40 MB/s Hotovo!
Rýchlosť zápisu
10 MB/s Hotovo!

Kapacita

Kapacita úložiska
32 GB Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Hotovo!
Konektor
USB-A Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť čítania
40 MB/s Hotovo!
Rýchlosť zápisu
10 MB/s Hotovo!

Spracovanie a funkcie

Materiál
Plast Hotovo!
Vyhotovenie
Vysúvací Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
21,2 mm Hotovo!
Výška
10 mm Hotovo!
Dĺžka
60 mm Hotovo!
Viac parametrov

Kingston Technology je americká spoločnosť zameriavajúca sa na výrobu periférií k výpočtovej technike. História spoločnosti sa začína písať v roku 1987. Založená bola Johnom Tu a Davidom Sun, ktorí sa prisťahovali z Taiwanu. Ťažisko produktov Kingston nájdeme v zariadeniach určených na ukladanie dát – USB flash diskami počínajúc a HDD a SSD diskami končiac. Vo výrobe pamätí DRAM je dokonca najvýznamnejším výrobcom.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


» Všetky USB kľúče 3.0
» Všetky USB kľúče 32 GB

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Keď ho chcem naformátovať,napíše chybu že disk je chránen proti zápisu.Nikde nevidím cuplík na posúvanie ako býva na SD kartách.Má vlastne niečo na fyzické vypnutie zapisovania?Alebo je chyba v USB klúči?Vyskúšané na viacero systémoch.

Diskusia a poradňa k Kingston DataTraveler 100 G3 32GB čierny
Príslušenstvo pre Kingston DataTraveler 100 G3 32GB čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kingston DataTraveler 100 G3 32GB černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kingston Datatraveler 100 G3 32 GB schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kingston Datatraveler 100 G3 32 GB schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kingston DataTraveler 100 G3 32GB fekete.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií