AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Kingston DataTraveler I G4 32GB červený

Zobraziť katalóg
Kingston DataTraveler I G4 32GB červený
4,7 56 hodnotení
USB kľúč USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB-A, kapacita 32 GB, rýchlosť zápisu až 10 MB/s, rýchlosť čítania až 40 MB/s, s pútkom na kľúče, štýlový, plast, biela a červená farba
Kód:  DU352h4e Produktové číslo:  DTIG4/32GB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kingston DataTraveler I G4 32GB červený Predaj skončil

Kingston DataTraveler I G4 32GB červený

Štýlový flashdisk DataTraveler G4 od špičkového výrobcu Kingston predstavuje ideálne riešenie pre všetkých užívateľov, ktorí požadujú čo najlepší pomer ceny a kapacity. Ukladanie a prenos dokumentov, prezentácií, hudby i videa je ďaleko rýchlejšie a pohodlnejšie ako kedykoľvek predtým. Disk totiž podporuje najnovšie rozhranie USB 3.0 , ktorého teoretická dátová priepustnosť je oproti predchádzajúcej generácii mnohonásobne vyššia. K dispozícii je tiež viac farebných variantov oka na šnúrku, a vybrať si tak môžete tú, ktorá presne sadne vášmu štýlu.

Štýlový a praktický


Zaujímavo riešený zaťahovací dizajn chráni USB konektor bez nutnosti použitia krytky. Odpadá vám tak ich hľadanie v taškách notebookov alebo vreckách. Vďaka kompaktným rozmerom flashdisk ľahko pripojíte do USB portov, bez toho aby ste nejako obmedzovali . Vedľajšie a samotné sprevádzkovanie je navy3e s technológiou Plug and Play veľmi jednoduché. Nemusíte inštalovať žiadne ovládače , systém všetko behom okamihu sprevádzkuje automaticky. Nechýba ani podpora najpoužívanejších operačných systémov vrátane Linuxu a Apple Mac OS.





Spoľahlivosť a kvalita

 Ako všetky ostatné produkty firmy Kingston boli aj flashdisky DataTraveler starostlivo testované a vynikajú vysokou spoľahlivosťou , pre túto firmu typickú. Dôkazom toho je nadštandardne dlhá päťročná záruka.


 

Parametre a špecifikácia

Kapacita úložiska
32 GB Hotovo!
Rozhraní
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Hotovo!
Konektor
USB-A Hotovo!
Rýchlosť čítania
40 MB/s Hotovo!
Rýchlosť zápisu
10 MB/s Hotovo!

Kapacita

Kapacita úložiska
32 GB Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Hotovo!
Konektor
USB-A Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť čítania
40 MB/s Hotovo!
Rýchlosť zápisu
10 MB/s Hotovo!

Spracovanie a funkcie

Materiál
Plast Hotovo!
Výbava
Pútko na kľúče Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Červená Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
21 mm Hotovo!
Výška
10,1 mm Hotovo!
Dĺžka
55 mm Hotovo!
Viac parametrov

Kingston Technology je americká spoločnosť zameriavajúca sa na výrobu periférií k výpočtovej technike. História spoločnosti sa začína písať v roku 1987. Založená bola Johnom Tu a Davidom Sun, ktorí sa prisťahovali z Taiwanu. Ťažisko produktov Kingston nájdeme v zariadeniach určených na ukladanie dát – USB flash diskami počínajúc a HDD a SSD diskami končiac. Vo výrobe pamätí DRAM je dokonca najvýznamnejším výrobcom.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


» Všetky USB kľúče 3.0
» Všetky USB kľúče 32 GB
» Všetky USB kľúče na kľúčenku a vtipné USB kľúče

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kingston DataTraveler I G4 32GB červený Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kingston DataTraveler I G4 32GB červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kingston DataTraveler I G4 32 Gigabyte rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kingston DataTraveler I G4 32 Gigabyte rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kingston DataTraveler I G4 32GB piros.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií