AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Kingston DataTraveler Elite G2 128 GB

Zobraziť katalóg
Kingston DataTraveler Elite G2 128 GB
4,5 2 hodnotení
USB kľúč USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB-A, kapacita 128 GB, rýchlosť zápisu až 70 MB/s, rýchlosť čítania až 180 MB/s, s pútkom na kľúče, štýlový, kov, čierna farba
Kód:  DU349e33 Produktové číslo:  DTEG2/128GB

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kingston DataTraveler Elite G2 128 GB Predaj skončil

Kingston DataTraveler Elite G2 128 GB

Vysoko odolný kovový flashdisk Kingston DataTraveler Elite G2 sa môže stať bezpečným trezorom pre vaše dáta, ktorý sa nestratí ani v náročnejších poveternostných podmienkach - je totiž nielen odolný, ale aj vodotesný. Navyše je veľmi rýchly, zápis aj čítanie dát vám nezaberie zbytočne veľa času. Kapacita 128 GB je ideálna pre uchovanie dôležitých dokumentov alebo fotografií, disk tak využijete ako v zamestnaní, tak pri bežnom domácom používaní.

Kľúčové vlastnosti Flashdisku Kingston DataTraveler Elite G2

  • Štýlový, odolný a rýchly flash disk, ktorý si obľúbite
  • Rýchlosť čítania 180 MB/s, rýchlosť zápisu 70 MB/s
  • Kapacita 128 GB - dosť na všetko potrebné - dáta, filmy, fotky, hudbu
  • Praktické rozmery, flash disk Kingston DataTraveler Elite G2 strčíte do vrecka
  • Odolné kovové telo - dáta vždy v bezpečí
  • Rozhranie USB 3.1, spätne kompatibilný s USB 3.0 a USB 2.0

Odolnosť na prvom mieste

Flash disk Kingston Data Traveler Elite G2 je veľmi odolným výrobkom, na ktorý sa budete môcť za všetkých okolností spoľahnúť. Jeho telo je totiž vyrobené z odolného zinku, ktorý vám zaistí vždy perfektnú ochranu vašich dát. Flashka je tiež vodoodolná, nemusíte sa teda báť, že by vaše dáta prišli k ujme napríklad pri daždi. Ak vyrážate na dlhšie výlety a potrebujete mať svoje dáta neustále pri sebe, flash disk Kingston DataTraveler Elite G2 je jasnou voľbou.

Elitný rýchlosť

Kľúčovým parametrom pri všetkých flash diskoch je ich rýchlosť. Nechcete predsa tráviť dlhé minúty nahrávaním dát na disk. Kingston DataTraveler Elite G2 je v tomto ohľade diskom skutočne bleskovým. Dosahuje rýchlosť až 180 MB/s pri čítaní a 70 MB/s pri zápise. Umožňuje to moderné rozhranie USB 3.1, disk je však spätne kompatibilný aj s USB 3.0 a USB 2.0. Široká je tiež kompatibilita s operačnými systémami - bez problémov si poradí s Windows od "sedmičiek" hore, s Mac OS (od verzie 10.9 vyššie), Linuxom aj Chrome OS.

Parametre a špecifikácia

Kapacita úložiska
128 GB Hotovo!
Rozhraní
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Hotovo!
Konektor
USB-A Hotovo!
Rýchlosť čítania
180 MB/s Hotovo!
Rýchlosť zápisu
70 MB/s Hotovo!

Kapacita

Kapacita úložiska
128 GB Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Hotovo!
Konektor
USB-A Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť čítania
180 MB/s Hotovo!
Rýchlosť zápisu
70 MB/s Hotovo!

Spracovanie a funkcie

Materiál
Kov Hotovo!
Výbava
Pútko na kľúče Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
19 mm Hotovo!
Výška
10,8 mm Hotovo!
Dĺžka
59,37 mm Hotovo!
Viac parametrov

Kingston Technology je americká spoločnosť zameriavajúca sa na výrobu periférií k výpočtovej technike. História spoločnosti sa začína písať v roku 1987. Založená bola Johnom Tu a Davidom Sun, ktorí sa prisťahovali z Taiwanu. Ťažisko produktov Kingston nájdeme v zariadeniach určených na ukladanie dát – USB flash diskami počínajúc a HDD a SSD diskami končiac. Vo výrobe pamätí DRAM je dokonca najvýznamnejším výrobcom.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


» Všetky USB kľúče 128 GB
» Všetky USB kľúče 3.0
» Všetky USB kľúče na kľúčenku a vtipné USB kľúče

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je tento flash disk vhodný pro nahrávání programů z TV Panasonic přes Evolveo Omega T2 HD DVB-T2 H.265/HEVC recorder? Jde mi jen o to zjistit, zda neudělám nákupem chybu? Nějaký flash disk do toho nahrávacího zařízení evolveo strčit musím...

Diskusia a poradňa k Kingston DataTraveler Elite G2 128 GB
Príslušenstvo pre Kingston DataTraveler Elite G2 128 GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kingston DataTraveler Elite G2 128GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kingston DataTraveler Elite G2 128 GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kingston DataTraveler Elite G2 128 GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kingston DataTraveler Elite G2 128 gigabájt.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií