Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

HyperX FURY SSD 120GB

Zobraziť katalóg
HyperX FURY SSD 120GB
4,8 389 hodnotení
SSD disk 2,5", SATA III, čítanie až 500 MB/s, zápis až 500 MB/s
Kód:  FT132f1 Produktové číslo:  SHFS37A/120G Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HyperX FURY SSD 120GB

Označenie HyperX je výsadou iba tých najrýchlejších produktov firmy Kingston. Nie inak je tomu aj v prípade špičkového SSD disku Kingston HyperX FURY s ultra vysokými rýchlosťami ako pri čítaní, tak pri zápise.

Abnormálny výkon, priaznivá cena


Každého, kto hľadá vysoko výkonný disk za rozumnú cenu, musí HyperX FURY doslova nadchnúť. Moderný SSD disk s hrúbkou len 7 mm sa hodí ako do počítača, tak do vášho notebooku a s rýchlosťou čítania i zápisu 500 MB/s prevalcuje akúkoľvek konkurenciu. Disk samozrejme ponúkne prémiové pamäťové čipy a novú generáciu pamäťového radiča SandForce SF-2281.

Zrýchlenie počítača


Disk s takto vysokou rýchlosťou čítania i zápisu je ideálnou voľbou pre každého, kto požaduje od svojho stroja rýchlejšie hranie a načítanie hier, prácu vo viacerých programoch naraz a okamžitú odozvu systému. Tiež čas potrebný na spustenie systému bude kratší a váš počítač alebo notebook bude pripravený na prácu oveľa rýchlejšie.

Vhodný do každého  PC


Tak ako všetky produkty série HyperX je aj nový SSD disk FURY spracovaný prvotriedne. Tenký obal v tmavom prevedení pôsobí exkluzívne v akejkoľvek počítačovej skrini a vďaka hmotnosti iba 90 g je skvelým kandidátom aj na použitie v prenosných počítačoch. Chýbajú mu akékoľvek pohyblivé časti (je absolútne tichý) a spotreba a s ňou spojené zahrievanie je oproti klasickým diskom minimálna.

Parametre a špecifikácia

Kapacita úložiska
120 GB (0,12 TB) Hotovo!
Formát (Form Factor)
2.5" Hotovo!
Šírka
69,8 mm (6,98 cm) Hotovo!
Výška
7 mm (0,7 cm) Hotovo!

Typ úložiska

Kapacita úložiska
120 GB (0,12 TB) Hotovo!
Formát (Form Factor)
2.5" Hotovo!

Rozmery

Šírka
69,8 mm (6,98 cm) Hotovo!
Výška
7 mm (0,7 cm) Hotovo!
Hĺbka
100 mm (10 cm) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
90,03 g (0,09 kg) Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Kingston Technology je americká spoločnosť zameriavajúca sa na výrobu periférií k výpočtovej technike. História spoločnosti sa začína písať v roku 1987. Založená bola Johnom Tu a Davidom Sun, ktorí sa prisťahovali z Taiwanu. Ťažisko produktov Kingston nájdeme v zariadeniach určených na ukladanie dát – USB flash diskami počínajúc a HDD a SSD diskami končiac. Vo výrobe pamätí DRAM je dokonca najvýznamnejším výrobcom.

Poznámka:

Informácie o zobrazenej kapacite v operačnom systéme Windows.


Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


» Všetky špeciálne SSD SATA disky
» Všetky interné disky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den,chci koupit ssd a nevim jestli se da pripojit k starsimu noutbooku ten ma hdd ata/ide

Dobrý den koupil jsem si u vás počítač a tento SSD disk https://www.alza.cz/kingston-hyperx-fury-ssd-120gb-d1636300.htm?o=9 a nedošlo mi, že k němu nejsou přibalené kabely. mohly bz jste mi doporučit nějaký sata 3 kabel a napájecí kabel? Děkuji. J. Mráček.

Dobry den .Použil som SSD do staršieho Notebooku HP625.Start Win 8 64bit 4GB RAM.uspokojúci,ale samotna rychlos notebooku hlavne cez internet stranky nacitanie a samotna praca s programmi pomala.Internet mam najrychlejši optika od Orange.Aky problem može byt ,ked že moc velke zrychlenie nepostrehol som.

Dobrý deň, disk po pol ročnom používaní sa začal samovoľne odpájať od systému (ani v biose ho nie je možné namapovať). Po niekoľkých reštartoch však systém nabehne. Firmvér od výrobcu bol aktualizovaný no problém pretrváva. Je toto predzvesť odchádzajúceho disku?

Nemusím dokupovat nějaké kabely nebo něco jiného?

Dobrý den, rád bych pořídil SSD disk k níže uvedené sestavě, který by jste mi doporučili a proč? Chtěl bych hlavně SSD disk využívat na systém + max dvě hry Sestava: Skříň Cooler Master Elite 330 / Zakladni deska GIGABYTE B85M-D3H / Zdroj Fortron 550W / Procesor i5-4590 / Disk Seagate Barracuda 7200.12 500GB / Pamet 8GB (2x4) KIT DDR3 1600MHz CL9 HyperX MSI Gtx 760 2GB Děkuji za odpověď

Dobrý den chtěl bych se zeptat zda je možné dát toto SSD do NTB MSI GL62M 7RD-202CZ Předem díky za odpověď

Dobrý den mužu tento disk vložit do notebooku dell inspiron 5720 17r? děkuji

Nebude problém, když mám pouze SATA 2 ?

Dobrý den, mám NTB HP 6730s, bude na něm tento disk fungovat?? Děkuji za odpověď

123
Diskusia a poradňa k HyperX FURY SSD 120GB
Príslušenstvo pre HyperX FURY SSD 120GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HyperX FURY SSD 120GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HyperX FURY SSD 120GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HyperX FURY SSD 120GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SSD disk HyperX FURY SSD 120GB.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií