AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Kingston MicroSDHC 16 GB Class 10 UHS-I + SD adaptér

Zobraziť katalóg
Kingston MicroSDHC 16 GB Class 10 UHS-I + SD adaptér
4,8 583 hodnotení
Pamäťová karta micro SDHC, 16 GB, čítanie až 45 MB/s, zápis až 10 MB/s, Class 10
Kód:  DU007s7d Produktové číslo:  SDC10G2/16GB Stránky výrobcu
Kingston MicroSDHC 16 GB Class 10 UHS-I + SD adaptér Predaj skončil

Kingston MicroSDHC 16 GB Class 10 UHS-I + SD adaptér


Zakúpili ste si v poslednej dobe moderný inteligentný telefón, tablet, digitálny fotoaparát alebo kameru a chcete efektívne rozšíriť ich kapacitu? S pamäťovými kartami Kingston to nie je žiadny problém. Život je dosť krátky na to, aby ste jeho väčšinu premárnili čakaním na dokončenie kopírovania fotografií, hudby alebo filmov z pamäťovej karty anaopak. Práve preto je ideálnou voľbou na rozšírenie kapacity vašich mobilných zariadení pamäťová karta Kingston Micro SDHC 16 GB Class 10 s SD adaptérom.


Rýchla práca s dátami

Vysoké prenosové rýchlosti patriace k vysokým medzi miniatúrnymi Micro SDHC kartami, to je jedna z hlavných predností pamäťovej karty Kingston Micro SDHC. Vďaka splneniu špecifikácií Triedy 10 prenesiete aj väčšie množstvo dát, ako sú fotografie či videonahrávky, hry, filmy alebo celé hudobnékolekcie, počas niekoľkých málo okamihov, a môžete sa tak venovať oveľa zábavnejším a príjemnejším veciam, než je čakanie.

Rýchla práca s dátami


Kvalita a spoľahlivosť

Kvalita a spoľahlivosť

Spoločne so 16 GB kartou Kingston Micro SDHC dostanete aj praktickú redukciu na klasický SD formát, takže kartu k počítaču ľahko pripojíte napríklad pomocou štandardnej čítačky kariet. Rovnako tak ako všetky ostatné produkty firmy Kingston boli aj pamäťové karty Micro SDHC starostlivo testované,vynikajú vysokou spoľahlivosťou a výrobca na ne poskytuje doživotnú záruku.



Dôležité upozornenie: Pred nákupom si prosím overte v manuáli svojho prístroja, či podporuje vami vybraný typ a kapacitu pamäťovej karty.

Parametre a špecifikácia

Kapacita disku
16 GB Hotovo!
Kapacita úložiska
16 GB Hotovo!
Rýchlosť čítania
45 MB/s Hotovo!
Rýchlosť zápisu
10 MB/s Hotovo!

Kapacita

Kapacita disku
16 GB Hotovo!
Kapacita úložiska
16 GB Hotovo!

Rýchlosť čítania a zápisu

Rýchlosť čítania
45 MB/s Hotovo!
Rýchlosť zápisu
10 MB/s Hotovo!

Rýchlostná kategória

Speed Class
Class 10 Hotovo!
UHS Class
UHS-I Hotovo!
Viac parametrov

Kingston Technology je americká spoločnosť zameriavajúca sa na výrobu periférií k výpočtovej technike. História spoločnosti sa začína písať v roku 1987. Založená bola Johnom Tu a Davidom Sun, ktorí sa prisťahovali z Taiwanu. Ťažisko produktov Kingston nájdeme v zariadeniach určených na ukladanie dát – USB flash diskami počínajúc a HDD a SSD diskami končiac. Vo výrobe pamätí DRAM je dokonca najvýznamnejším výrobcom.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mohu tuto kartu použít do Huawei p9 lite? Děkuji.

Dobrý deň, je táto karta vhodná pre mobilný telefón LG Spirit 4G LTE a Samsung Galaxy Ace 4? Ďakujem za odpoveď

Dobrý den, bude tato karta vhodná pro Huawei y5 II ? děkuji

Dobrý den můžu tuto kartu použít do dji spark?:) děkuji za odpověď

Dobrý den, mohu tuto kartu použít do telefonu Honor 7 Lite? Děkuji předem za odpověď.

Dobrý den, je tato karta vhodná do kamery niceboy Vega 4k

Zdravím, mam HUawei P 10, vím že tam bude fungovat, ale otázka je jestli jako normální nebo tzv rychlá karta?

Dobrý den, Zakoupil jsem u Vás smartphone LenovoB, a použil jsem tento typ pamětové karty od Vás. Je to přibližně měsíc a potýkám se s problémem, že aplikace, které mám na kartě (např. Facebook, Messenger apod... - všechny aplikace uložené na SD kartě.) Mi hlásí chybu Aplikace přestala fungovat. Poté musím restartovat telefon, kde se objeví chvilková hláška, že SD karta chybí nebo je s ní problém.... už jsem zkoušel kartu vyndat, i na delší dobu, chvilku byl klid, telefon jsem dal do továrního nastavení a nic nepomohlo. Aplikace uložené v interním úložišti pracují bez problému, takže si myslím, že v telefonu nebude problém obrátil jsem se na Lenovo podporu, kde mi sdělili, že ne všechny karty pracují v telefonu správně a měli by být více rychlostní, což si myslím, že tato je.... Tak pokud mi poradíte, jestli bych měl telefon reklamovat, či použít jiný typ karty a případně jakou? Děkuji za odpověd´

Dobry den, chtela bych se zeptat zda tato karta bude fungovat v telefonu Honor 4C? Dekuji za odpoved

Dobry den, je tato karta vhodna pro mobil samsung core prime?

123...
Diskusia a poradňa k Kingston MicroSDHC 16 GB Class 10 UHS-I + SD adaptér
Príslušenstvo pre Kingston MicroSDHC 16 GB Class 10 UHS-I + SD adaptér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kingston MicroSDHC 16GB Class 10 UHS-I + SD adaptér. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kingston microSDHC 16 GB Class 10 UHS-I + SD-Adapter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kingston microSDHC 16 GB Class 10 UHS-I + SD-Adapter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kingston Micro SDHC 16GB Class 10 UHS-I + SD adapter.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií