AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Kingston Micro SDHC 16GB Class 10 UHS-I U3 Action Camera

Zobraziť katalóg
Kingston Micro SDHC 16GB Class 10 UHS-I U3 Action Camera
4,7 34 hodnotení
Pamäťová karta - rýchlosť čítania až 90MB/s, zápis až 45MB/s, vhodná na nahrávanie 4K videa, pracovná teplota -25 ° C až 85 ° C, vodeodolná
Kód:  DU007r1d2 Produktové číslo:  SDCAC/16GB Stránky výrobcu
Kingston Micro SDHC 16GB Class 10 UHS-I U3 Action Camera Predaj skončil

Kingston Micro SDHC 16GB Class 10 UHS-I U3 Action Camera

Pamäťová karta micro SDHC od spoločnosti Kingston je špičkovým produktom spomínanej značky. S kapacitou 16 GB disponuje dostatočným úložiskom pre zhromažďovanie fotiek, videí alebo hudby. Vysoko výkonná karta vám garantuje rýchlosť čítania až 90 MB/s a zápisu 45 MB/s. Vďaka týmto vlastnostiam si produkt nájde svoje uplatnenie u chytrých telefónov, fotoaparátov či kamier. Trieda Class 10 je vhodná na nahrávanie videí v kvalite Ultra HD, 3D či 4K. Avšak toto úložisko môže byť podrobené aj extrémnym podmienkam, pretože je vodeodolné, nárazuvzdorné a dokonca vydrží aj extrémne mrazy či vysoké teploty.

kľúčové vlastnosti

  • Micro SDHC karta pre najnáročnejších
  • Vysoká rýchlosť čítania i zápisu
  • Hodí sa pre telefóny i fotoaparáty
  • Produkt je vodeodolný a nárazuvzdorný
  • Karta môže byť používaná v extrémnych podmienkach

Dôležité upozornenie: Pred nákupom si prosím overte v manuáli svojho prístroja, či podporuje vami vybraný typ a kapacitu pamäťovej karty.

Parametre a špecifikácia

Kapacita úložiska
16 GB Hotovo!
Rýchlosť čítania
90 MB/s Hotovo!
Rýchlosť zápisu
45 MB/s Hotovo!
Speed Class
Class 10 Hotovo!

Kapacita

Kapacita úložiska
16 GB Hotovo!

Rýchlosť čítania a zápisu

Rýchlosť čítania
90 MB/s Hotovo!
Rýchlosť zápisu
45 MB/s Hotovo!

Rýchlostná kategória

Speed Class
Class 10 Hotovo!
UHS Class
UHS-I Hotovo!

Vlastnosti

Odolná proti
Teplu, Vode Hotovo!
Vlastnosti
Nahrávanie videa v 4K Hotovo!
Viac parametrov

Kingston Technology je americká spoločnosť zameriavajúca sa na výrobu periférií k výpočtovej technike. História spoločnosti sa začína písať v roku 1987. Založená bola Johnom Tu a Davidom Sun, ktorí sa prisťahovali z Taiwanu. Ťažisko produktov Kingston nájdeme v zariadeniach určených na ukladanie dát – USB flash diskami počínajúc a HDD a SSD diskami končiac. Vo výrobe pamätí DRAM je dokonca najvýznamnejším výrobcom.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, pasuje tato SD Karta do sportovní kamery SJCAM 4000 Wi-Fi? Děkuji předem za odpověd'.

Dobrý den, je tato karta kompatibilní s telefonem Samsung Galaxy J5 -jedná se mi o záznam 2 hodinovéh videa. Děkuji. Kolářová

Dobrý den, je možné, že tato karta není kompatibilní s nějakými telefony ? Lenovo K5 hlásilo po 14ti dnech, že karta je poškozena, reklamoval jsem, vyměněná karta fungovala cca měsíc v pořádku a dnes zase z "karta poškozena" :-(

Dobrý den. chtěl bych se zeptat, jestli tato SD karta je dostatečně rychlá na to, aby stíhala záznam z akční kamery Lamax X8 Electra..:)

Diskusia a poradňa k Kingston Micro SDHC 16GB Class 10 UHS-I U3 Action Camera
Príslušenstvo pre Kingston Micro SDHC 16GB Class 10 UHS-I U3 Action Camera Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kingston MicroSDHC 16GB Class 10 UHS-I U3 Action Camera + SD adaptér. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kingston Micro SDHC 16GB Class 10 UHS-I U3-Tätigkeits-Kamera + SD-Adapter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kingston Micro SDHC 16GB Class 10 UHS-I U3-Tätigkeits-Kamera + SD-Adapter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kingston Micro SDHC 16GB Class 10 UHS-I U3 Action Camera + SD adapter.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií