Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Kingston Micro SDHC 32GB Class 10 UHS-I + SD adaptér

Zobraziť katalóg
Kingston Micro SDHC 32GB Class 10 UHS-I + SD adaptér
4,8 533 hodnotení
Pamäťová karta čítanie až 90MB/s, zápis až 45MB/s
Kód:  DU007q7 Produktové číslo:  SDCA10/32GB Stránky výrobcu
Kingston Micro SDHC 32GB Class 10 UHS-I + SD adaptér Predaj skončil

Kingston Micro SDHC 32GB Class 10 UHS-I + SD adaptér

Pamäťová karta typu Micro SDHC je perfektnou voľbou pre milovníkov smartfónov a tabletov, kde vám poskytne rýchlejšie využívanie aplikácií, plynulé Full HD video záznamy a pokročilé fotografické zachytenie. S dodávaným SD adaptérom ju ľahko zasuniete aj do fotoaparátov a notebookov. Karta spadá do rýchlostnej kategórie Class 10, čo prinesie minimálne priebežnú rýchlosť zápisu 10 MB/s. Pri použití v zariadeniach s podporou rýchlostnej triedy UHS-I je vhodná pre prenos väčších objemov, kde oceníte rýchlosť až 90 MB/s pre čítanie a 45 MB/s pre zápis. Karta sa pýši funkčnosťou v teplotných podmienkach od -25 °C až po 85 °C, odolnosťou proti nárazom a vodotesnosťou.

Dôležité upozornenie: Pred nákupom si prosím overte v manuáli svojho prístroja, či podporuje vami vybraný typ a kapacitu pamäťovej karty.

Parametre a špecifikácia

Kapacita úložiska
32 GB Hotovo!
Rýchlosť čítania
90 MB/s Hotovo!
Rýchlosť zápisu
45 MB/s Hotovo!
Speed Class
Class 10 Hotovo!

Kapacita

Kapacita úložiska
32 GB Hotovo!

Rýchlosť čítania a zápisu

Rýchlosť čítania
90 MB/s Hotovo!
Rýchlosť zápisu
45 MB/s Hotovo!

Rýchlostná kategória

Speed Class
Class 10 Hotovo!
UHS Class
UHS-I Hotovo!
Viac parametrov

Kingston Technology je americká spoločnosť zameriavajúca sa na výrobu periférií k výpočtovej technike. História spoločnosti sa začína písať v roku 1987. Založená bola Johnom Tu a Davidom Sun, ktorí sa prisťahovali z Taiwanu. Ťažisko produktov Kingston nájdeme v zariadeniach určených na ukladanie dát – USB flash diskami počínajúc a HDD a SSD diskami končiac. Vo výrobe pamätí DRAM je dokonca najvýznamnejším výrobcom.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry , prosim, je tato karta vhodna pro Huawei P8 Lite? Dekuji

Dobrý den, tuto kartu prodáváte včetně adaptéru za stejnou cenu jako tu samou kartu bez adaptéru. Někdy je bez adaptéru i dražší. V čem je rozdíl?

Dobrý den, chci se zeptat, zda tato karta lze použít na telefon Samsung galaxy core2? Děkuji

Dobrý den, chci se zeptat, zda je paměťová karta Kingston Micro SDHC 32GB Class 10 UHS-I kompatbilní s telefonem Honor 3C White Dual SIM. Případně jakou jinou 32gb lze k tomuto telefonu použít. Díky. Pavel Petrák

Diskusia a poradňa k Kingston Micro SDHC 32GB Class 10 UHS-I + SD adaptér
Príslušenstvo pre Kingston Micro SDHC 32GB Class 10 UHS-I + SD adaptér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kingston MicroSDHC 32GB Class 10 UHS-I + SD adaptér. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kingston Micro 32GB SDHC Class 10 UHS-I + SD-Adapter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kingston Micro 32GB SDHC Class 10 UHS-I + SD-Adapter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kingston Micro SDHC 32GB Class 10 UHS-I + SD adapter.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií