Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Kingston MicroSDHC 32 GB Class 10 UHS-I + SD adaptér

Zobraziť katalóg
Kingston MicroSDHC 32 GB Class 10 UHS-I + SD adaptér
4,8 904 hodnotení
Pamäťová karta micro SDHC, 32 GB, čítanie až 45 MB/s, zápis až 10 MB/s, Class 10, UHS-I
Kód:  DU007s7f Produktové číslo:  SDC10G2/32GB Stránky výrobcu
Kingston MicroSDHC 32 GB Class 10 UHS-I + SD adaptér Predaj skončil

Kingston MicroSDHC 32 GB Class 10 UHS-I + SD adaptér


Zakúpili ste si v poslednej dobe moderný inteligentný telefón, tablet, digitálny fotoaparát alebo kameru a chcete efektívne rozšíriť ich kapacitu? S pamäťovými kartami Kingston to nie je žiadny problém. Život je dosť krátky na to, aby ste jeho väčšinu premárnili čakaním na dokončenie kopírovania fotografií, hudby alebo filmov z pamäťovej kartyanaopak. Práve preto je ideálnou voľbou na rozšírenie kapacity vašich mobilných zariadení pamäťová karta Kingston Micro SDHC 32 GB Class 10 s SD adaptérom.


Rýchla práca s dátami

Vysoké prenosové rýchlosti patriace k vysokým medzi miniatúrnymi Micro SDHC kartami, to je jedna z hlavných predností pamäťovej karty Kingston Micro SDHC. Vďaka splneniu špecifikácií Triedy 10 prenesiete aj väčšie množstvo dát, ako sú fotografie či videonahrávky, hry, filmy alebo celé hudobné kolekcie, počas niekoľkýchmálookamihov, a môžete sa tak venovať oveľa zábavnejším a príjemnejším veciam, než je čakanie.

Rýchla práca s dátami


Kvalita a spoľahlivosť

Kvalita a spoľahlivosť

Spoločne s 32 GB kartou Kingston Micro SDHC dostanete aj praktickú redukciu na klasický SD formát, takže kartu k počítaču ľahko pripojíte napríklad pomocou štandardnej čítačky kariet. Rovnako tak ako všetky ostatné produkty firmy Kingston boli aj pamäťové karty Micro SDHC starostlivo testované,vynikajú vysokou spoľahlivosťou avýrobca na ne poskytuje doživotnú záruku.



Dôležité upozornenie: Pred nákupom si prosím overte v manuáli svojho prístroja, či podporuje vami vybraný typ a kapacitu pamäťovej karty.

Parametre a špecifikácia

Kapacita disku
32 GB Hotovo!
Kapacita úložiska
32 GB Hotovo!
Rýchlosť čítania
45 MB/s Hotovo!
Rýchlosť zápisu
10 MB/s Hotovo!

Kapacita

Kapacita disku
32 GB Hotovo!
Kapacita úložiska
32 GB Hotovo!

Rýchlosť čítania a zápisu

Rýchlosť čítania
45 MB/s Hotovo!
Rýchlosť zápisu
10 MB/s Hotovo!

Rýchlostná kategória

Speed Class
Class 10 Hotovo!
UHS Class
UHS-I Hotovo!
Viac parametrov

Kingston Technology je americká spoločnosť zameriavajúca sa na výrobu periférií k výpočtovej technike. História spoločnosti sa začína písať v roku 1987. Založená bola Johnom Tu a Davidom Sun, ktorí sa prisťahovali z Taiwanu. Ťažisko produktov Kingston nájdeme v zariadeniach určených na ukladanie dát – USB flash diskami počínajúc a HDD a SSD diskami končiac. Vo výrobe pamätí DRAM je dokonca najvýznamnejším výrobcom.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, šla by tato sd karta do mobilu Lenovo K5 Note ?? Díky za odpověď.

Dobrý deň, keď som pamäťovú kartu vložila do xiaomi redmi 4 pro, uplne mi odišiel Android a telefon vobec na nič nereaguje. Máte s takýmto niečím skúsenosti? Ďakujem.

mám iGET blackview gbv6000s bude fungovat ?

Dobrý den,chci si koupit tento typ navigace a mám dotaz zda je možně do navigace nahrát předem naplánovanou trasu,vytvořenou na pc-Goglu? A jak dlouho vydrží baterka? Děkuji

Dobrý den, chci se zeptat, jestli tato SD karta bude fungovat a pasovat v telefonu Samsung Galaxy S3 Neo? Děkuji za odpověď.

Dobrý den,chtěla bych se zeptat, jestli je tato SD karta vhodná do mobilního telefonu Lenovo S60?

Dobry den,mohu pouzit tuto kartu do auto kamery Xiaomi Yi.

Dobrý den,je tato karta dostatečně rychlá do Lenovo K6?

Dobrý den, mohu tuto kartu použít do Huawei GRA-L09? Děkuji.

Dobrý den, mohu si tuto kartu zakoupit pro mobilní telefon Xiaomi Redmi 3s? V jedné diskuzi jsem si všimla příspěvků ohledně nedostatku karet pro tento mobil, tato je ale vcelku univerzální, že? Děkuji

123...
Diskusia a poradňa k Kingston MicroSDHC 32 GB Class 10 UHS-I + SD adaptér
Príslušenstvo pre Kingston MicroSDHC 32 GB Class 10 UHS-I + SD adaptér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kingston MicroSDHC 32GB Class 10 UHS-I + SD adaptér. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kingston microSDHC 32 GB Class 10 UHS-I + SD-Adapter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kingston microSDHC 32 GB Class 10 UHS-I + SD-Adapter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kingston Micro SDHC 32GB Class 10 UHS-I + SD adapter.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií