Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Kingston Workflow Station

Zobraziť katalóg
Kingston Workflow Station
Dokovacia stanica , pripojenie pomocou USB-C USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1)
Kód:  DS991n9a1 Produktové číslo:  WFS-U

Kingston Workflow Station

Dokovacia stanica Kingston Workflow Station je výnimočným doplnkom pre každého používateľa notebooku. Predovšetkým u ultrabookov so skromnejšou výbavou prináša výhody mnohých prídavných konektorov a zdierok. Značne zvýšia využitie notebooku, podporia poriadok na vašej pracovnej ploche a od elektroniky sa odpojíte v priebehu okamihu. Na samotné spojenie dokovacej stanice Kingston Workflow Station a laptopu slúži rozhranie USB-C. Štandardom konektorov je USB 3,2 Gen 2 (USB 3,1). Súčasťou balenia je tiež prepojovací kábel a napájací adaptér.

Základné parametre dokovacej stanice Kingston Workflow Station

Parametre a špecifikácia

Počet voľných pozícií pre disky
4 Hotovo!
Konektory
USB-C Hotovo!
Štandardy
USB 3.2 Gen 2 Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1)
4 Hotovo!

Podporované disky

Počet voľných pozícií pre disky
4 Hotovo!

Konektory

Konektory
USB-C Hotovo!
Štandardy
USB 3.2 Gen 2 Hotovo!

Materiál

Materiál
Plast Hotovo!

Počet portov

USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1)
4 Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Cez USB Hotovo!

Typ a počet konektorov

1. Male konektor – Typ
USB-C Hotovo!
1. Male konektor – Štandard
USB 3.2 Gen 2 Hotovo!
1. Male konektor – Počet
4 × Hotovo!

Vlastnosti

Farba
Strieborná Hotovo!
Obsah balenia
Prepojovací kábel, Napájací adaptér Hotovo!
Viac parametrov

Kingston Technology je americká spoločnosť zameriavajúca sa na výrobu periférií k výpočtovej technike. História spoločnosti sa začína písať v roku 1987. Založená bola Johnom Tu a Davidom Sun, ktorí sa prisťahovali z Taiwanu. Ťažisko produktov Kingston nájdeme v zariadeniach určených na ukladanie dát – USB flash diskami počínajúc a HDD a SSD diskami končiac. Vo výrobe pamätí DRAM je dokonca najvýznamnejším výrobcom.

Poznámka:
» Všetky alternatívne dokovacie stanice
» Všetky USB-C dokovacie stanice

Pri nákupe USB-C dokovacej stanice alebo replikátora portov je dôležité mať na vedomí, že nie všetky notebooky sa nabíjajú alebo prenášajú obraz cez port USB-C. Ak je to jeden z vašich nákupných argumentov, je dobré si túto vlastnosť notebooku vopred preveriť.

Na pripojenie monitora(ov) je dôležité poznať ich počet, rozlíšenie, obnovovaciu frekvenciu a konektor. Dokovacie stanice a replikátory portov majú rôzne možnosti pripojenia a nie všetky konfigurácie monitorov sú všetkými stanicami podporované. Môže dôjsť napríklad k zníženiu rozlíšenia alebo obnovovacej frekvencie monitora.

» Všetky dokovacie stanica pre notebooky
» Všetky interné disky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kingston Workflow Station Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kingston Workflow Station. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kingston Workflow Station. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kingston Workflow Station. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kingston Workflow Station.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií