AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Kippy Vita GPS obojek - green-eye

Zobraziť katalóg
Kippy Vita GPS obojek - green-eye
GPS lokátor monitor aktivity pre psov, mačky a iné domáce zvieratá
Kód:  EATR01a1 Produktové číslo:  BG-290111

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kippy Vita GPS obojek - green-eye Predaj skončil

Kippy Vita GPS obojek - green-eye

Vďaka presnému lokalizátoru Kipp Vita budete mať neustály prehľad o vašom štvornohom miláčikovi. Primárne je určený pre psov, ale vďaka svojim malým rozmerom a nízkej hmotnosti je využiteľný aj pre mačky. Upevnite ho na obojok, stiahnite si do svojho mobilného zariadenia Kipp aplikáciu, ktorá sa prepojí s GPS modulom lokátora. Pokiaľ nie je zachytený GPS signál, nastupuje vyhľadávanie pomocou LBS modulu, ktorý využíva vysielače pre mobilné telefóny.

Prednosti zeleného GPS lokátora Kipp Vita

  • Veľmi presné sledovanie štvornohého miláčika
  • Nízka hmotnosť a kompaktné rozmery
  • Prevedenie odolné voči dažďu a krátkodobému ponorenie
  • Vhodné pre psy aj mačky
  • Sledovacie aplikácia MyKippy pre vaše SMART zariadenie
  • GPS + LBS modul
  • Dobíjacie batérie s výdržou až 16 dní
  • chytré notifikácia

Kipp Vita a chytré notifikácia

Vedľa presného monitoringu je zelený Kipp Vita schopný sledovať aj vami nastavenej ciele. Napríklad, ako dlhé prechádzky chcete so psom absolvovať a koľko kalórií má dostať. Aplikácia vám umožní tvoriť dokonca aj kalendár, ktorý sa vám pripomenie napríklad s upomienkou na návštevu u veterinára.

Fungovanie SIM karty

Kipp Vita GPS obsahuje SIM kartu, pomocou ktorej je monitoring možný. Túto kartu musíte zaktivovať pomocou servisného balíčka pre prenos dát:

Balíček Basic: 4 týždne / 7,99 EUR - 10 000 zahrnutých sledovaní. Pri každej aktualizácii pozície vášho Kipp v aplikácii
Balíček Premium: 12 mes. / 59,99 Eur - neobmedzený počet sledovanie polohy
Balíček Ultimate: 24 mes. / 99,99 Eur - neobmedzený počet sledovanie polohy + Priamy prístup k linke starostlivosti o zákazníkov na úrovni II so špecializovaným operátorom (podporované jazyky- taliančina, francúzština, angličtina, nemčina a španielčina)

Doplňujúce informácie:

Rozmery: 6 × 2 × 3,5 cm
Hmotnosť: 50 g
Batéria: dobíjacie 1 150 mAh
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kippy Vita GPS obojek - green-eye. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kippy Vita GPS-Halsband - grünes Auge. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kippy Vita GPS-Halsband - grünes Auge. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kippy Vita GPS gallér - zöld szem.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií