AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Kitchen Artist MEN290

Zobraziť katalóg
Kitchen Artist MEN290
Odšťavovač ručný na ovocie a zeleninu, plastový, šťava vyteká priamo do nádoby, buničina vychádza kužeľovým nadstavcom, plne rozoberateľný
Kód:  KARACC29 Rozšírená záruka +12 mesiacov Produktové číslo:  290

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kitchen Artist MEN290

Plastový ručný odšťavovač Kitchen Artist premení akékoľvek ovocie alebo zeleninu na lahodnú fresh šťavu. Nebojte sa prílišnej námahy - odšťavovanie je rýchle, jednoduché a bezpečné. Postup je jednoduchý. Vrchnú časť naplníte vybraným ovocím alebo zeleninou, pritlačíte priloženým piestom a zatočíte páčkou. Šťava vyteká lievikom priamo do samostatnej nádoby so sitkom. Prácu s odšťavovačom uľahčuje pogumovaná protišmyková základňa. Prístroj je plne rozložiteľný, vďaka čomu je jeho čistenie hračkou. 

Kľúčové vlastnosti

  • Užite si fresh šťavy v pohodlí domova!
  • Jednoduchá a rýchla príprava
  • Bezpečnostný zámok
  • Stabilná protišmyková základňa
  • Jednoduché čistenie
  • Rozmery: 35,5 × 13 × 25 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

*

Diskusia a poradňa k Kitchen Artist MEN290
Príslušenstvo pre Kitchen Artist MEN290 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kitchen Artist MEN290. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Küche Künstler MEN290. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Küche Künstler MEN290. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kitchen Artist MEN290.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií