MS hokej MS hokej

Klarfit Niuwe béžová

Zobraziť katalóg
Klarfit Niuwe béžová
Masážna podložka – na bolesti chrbta, krku, alebo zadku, na ošetrenie chrbta sú k dispozícii 3 účinné masážne režimy, 4 pohyblivé páry masážnych hlavíc napodobňujúce shiatsu masáže, na uvoľneniu krku 2 rotujúce masážne prsty, výškovo nastaviteľná
Kód:  KLAMP594 Produktové číslo:  4260457484594

Klarfit Niuwe béžová

Objavte tajomstvo japonskej shiatsu masáže z pohodlia vášho domova vďaka podložke Klarfit Niuwe. Masážna podložka Klarfit uvoľňuje svalstvo do hĺbky a účinne napomáha od bolesti chrbta. Štyri pohyblivé páry masážnych hlavíc masírujú jednu z troch zón na chrbte a napodobňujú tak shiatsu masáž tlakom prstov. Dva rotujúce masážne prsty, ktoré sú výškovo nastaviteľné, sa postarajú o príjemné uvoľnenie krku a zaistia rýchlu úľavu od bolesti. Celkové uvoľnenie ponúka prepínateľná vibračná masáž v oblasti zadku s 3 úrovňami intenzity a termoterapiou pre stimuláciu krvného obehu. Vďaka funkcii presného zamerania je masáž vždy koncentrovaná priamo na ošetrovanú oblasť. Doprajte svojmu telu oddych, relaxáciu a uvoľňujúcu masáž pomocou masážnej podložky Klarfit Niuwe.

Kľúčové vlastnosti masážnej podložky Klarfit Niuwe, béžová

  • Praktická masážna podložka Klarfit Niuwe
  • Do hĺbky uvoľňuje svalstvo krku, chrbta i zadku
  • Podložka Klarfit účinne napomáha od bolesti chrbta
  • So 4 pohyblivými pármi masážnych hlavíc napodobňujúcimi shiatsu masáž
  • 2 rotujúce masážne prsty zabezpečia uvoľnenie krku
  • Prepínateľná vibračná masáž s 3 úrovňami intenzity pre úplné uvoľnenie
  • Klarfit Niuwe s funkciou presného zamerania
  • Zapínateľná termoterapia pre stimuláciu krvného obehu
  • Klarfit Niuwe so stabilnou konštrukciou použiteľnou aj na sedadle auta
  • Pohodlné ovládanie podložky Klarfit pomocou diaľkového ovládača
  • Béžové vyhotovenie

Podložka Klarfit s komfortným ovládaním

Masážna podložka Klarfit Niuwe sa dokonale postará o uvoľnenie napätých svalov v oblasti chrbta a krku. K tomu využijete praktické funkcie, ktoré môžete úplne pohodlne ovládať pomocou diaľkového ovládača. Poťah podložky Klarfit je vyrobený zo syntetickej kože a textilu, ktorý umožní veľmi jednoduchú údržbu. Rám podložky Niuwe je vystužený, vďaka čomu môže byť použitá na všetky typy sedadiel, vrátane sedadla v automobile. Práve na tieto účely je podložka Klarfit vybavená tiež adaptérom do automobilu. Klarfit Niuwe je jednoducho skvelou voľbou na uvoľnenie napätých svalov na vašom tele a zaistenie príjemnej relaxácie.


Rozmery opierky:
78 × 44 × 8 cm

Rozmery sedadla:
40 × 40 × 4 cm

Hmotnosť:
6,5 kg


Parametre a špecifikácia

Typ
Podložka Hotovo!
Umiestnenie
Do auta, Na doma Hotovo!

Typ

Typ
Podložka Hotovo!

Umiestnenie

Umiestnenie
Do auta, Na doma Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Klarfit Niuwe béžová Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Klarfit Niuwe béžová. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Klarfit Niuwe bézs.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií