MS hokej MS hokej

Klarstein ACO-HT007GL-W

Zobraziť katalóg
Klarstein ACO-HT007GL-W
Elektrický ohrievač – 2000W, detská poistka, bezpečnostné sklo – predný panel, dotykové ovládanie
Kód:  KLAET104 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Klarstein ACO-HT007GL-W

Tiež máte doma miesta, kde nie je až také teplo, aké by ste si predstavovali a to napriek tomu, že v byte kúrite klasickými radiátormi? Potrebujete si zakúriť v dielni, alebo v garáži? Kúpte si konvektor Klarstein ACO-HT00GL-W biely s výkonom 2 000 W na vykurovanie priestorov do veľkosti 70m3 – altánkov, zimných záhrad a garáží. Zariadenie má rôzne programy pre konfiguráciu teploty podľa individuálnych preferencií a sezóny, napríklad týždenný program obsluhy opakujúcich sa rytmov života. Detská poistka zabezpečí bezpečnosť aj v tých priestoroch, kam majú deti prístup.

Kľúčové vlastnosti elegantného bieleho kúrenia Klarstein

  • Konvektor Klarstein vykuruje priestory až do veľkosti 70m3
  • Kúrenie ACO-HT007GL-W má telo z bieleho bezpečnostného skla
  • Elektrické kúrenie sa dá prenášať, alebo priskrutkovať k stene ako klasický radiátor
  • Modro podsvietený LCD displej zobrazuje čas a teplotu
  • Klarstein ACO-HT007GL-W 2000W má detskú poistku

Jedinečný prenosný radiátor Klarstein ACO-HT007GL-W 2000 W biely

Klarstein ACO-HT007GL-W má telo z elegantného bieleho bezpečnostného skla s dotykovým ovládaním. Modro podsvietený LCD displej indikuje nastavenie teploty a ukazuje čas. Vďaka praktickým nožičkám je možné radiátor postaviť kamkoľvek sa rozhodnete. Ak navyše viete, že ho budete využívať stále v rovnakej miestnosti, môžete ho priskrutkovať k stene.

 

Parametre a špecifikácia

Typ ohrievača
Elektrický Hotovo!
Vykurovací výkon
2 000 W Hotovo!

Typ ohrievača

Typ ohrievača
Elektrický Hotovo!

Vlastnosti

Vykurovací výkon
2 000 W Hotovo!
Poznámka:
» Všetky konvektory
» Všetky elektrické ohrievače

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, uvádí někde výrobce, jak velkou místnost (prostor) v m2 je schopné toto topení vytopit? Děkuji za odpověď, Marek

Mohu ho instovat do koupelny?

Dobry den koupil jsem toto Topeni a mám ho připojené na gsm zásuvku na chalupě připojenou na noční proud áe kdy kolik se vypne a zapne tak se vymažte nastavení nevym zda jsem něco špatně nastavil nebo to memá žádnou paměť děkuji za odpověd

Dobrý den,dá se s tím topit každý den?Nebo je to jen na chvilkové užívání.Co je lepší jestli toto zařízení nebo concept VT 8020?Bydlíme v baráku s miminkem a radiátory nám nestačí.Predem děkuji za Vaši odpověď.

Po odpojení napájanie sa konvektor vráti do pôvodného stavu? Alebo prejde do standby režimu? Pri inom type to tak je a je tým pádom nepoužiteľný keďže k vypnutiu dochádza cca 4x do dňa, a je nemožné ho stále zapínať do prevádzkového režimu a to keď je ich napr. 4ks tak je to nereálne

Diskusia a poradňa k Klarstein ACO-HT007GL-W
Príslušenstvo pre Klarstein ACO-HT007GL-W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Klarstein ACO-HT007GL-W. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Klarstein ACO-HT007GL-W.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií