Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Klarstein Aromatica

Zobraziť katalóg
Klarstein Aromatica
Prekvapkávací kávovar Elektronický, počet šálok: 10, typ filtra umývateľný, anti-Drip systém, časovač a udržiavanie teploty
Kód:  KLAMA386 Produktové číslo:  4260509687386 Stránky výrobcu

Klarstein Aromatica

Kávovar Aromatica značky Klarstein predstavuje praktického pomocníka do vašej domácnosti, navyše v jednoduchom elegantnom dizajne, ktorý sa hodí do každého interiéru. Pripravíte si tak kvalitnú a chutnú kávu podľa vlastného želania a požiadaviek v pohodlí domova. Kávovar Aromatica má v sebe zabudovaný mlynček, a tak pripravíte kávu vždy naozaj čerstvú. K dispozícii vám bude kvalitná sklenená kanvica s kapacitou na 10 šálok a samozrejmosťou je využitie kávovaru tiež bez mlynčeka, ak budete chcieť pripraviť už zomletú kávu. V režime mletia je možné nastaviť počty šálok, a to na 2, 4, 6, 8 alebo 10. Jednoducho a rýchlo tak pripravíte kávu trebárs pre väčšiu návštevu. Výhodou je tiež nastavenie hrubosti mletia na jemný, stredný a silný stupeň. Kapacita je až 125 g kávových zŕn.

Kľúčové vlastnosti kávovaru Klarstein Aromatica

  • Kávovar Aromatica značky Klarstein v elegantnom dizajne so zabudovaným mlynčekom
  • Nastavenie hrubosti mletia na jemný, stredný a silný stupeň
  • Presný časovač až na 24 hodín vám zaistí šálku kávy trebárs hneď po prebudení
  • Kvalitná sklenená kanvica s kapacitou až na 10 šálok
  • 3 aromatické stupne a funkcie arómy pre kávu podľa vlastného želania
  • Jednoduchú údržbu kávovaru zaistí vyberateľný držiak na filter a filter s aktívnym uhlím
  • Funkcia udržiavania teploty kávy až na 60 minút

Vždy čerstvá káva s kávovarom Aromatica

Kávovar Klarstein Aromatica sa okrem nastaviteľným stupňom mletia môže pochváliť aj nastavením 3 rôznych stupňov arómy a prípravou extra silnej kávy, kde dochádza pomocou funkcie arómy k dvojitému času varenia. Ďalšou funkciou, ktorá vám ušetrí čas a iste vás poteší predovšetkým v ranných hodinách, je 24-hodinový časovač, pomocou ktorého nastavíte presný čas, kedy chcete mať vašu čerstvú šálku pripravenú. Prípravu vám okrem iného uľahčí stupnica, na ktorej uvidíte rozdelenie vody na šálky. Na ovládanie slúžia označené tlačidlá a podsvietený LCD displej.

Jednoduchá údržba kávovaru Aromatica

Vybraný kávovar Aromatica vám ponúka rôzne spôsoby na prípravu kávy a zároveň vám nezaberie zbytočne veľa času ani pri údržbe. Filter kávovaru ľahko vyčistíte vďaka praktickému vyberateľnému držiaku a máte možnosť použitia ako papierových, tak dodávaných permanentných filtrov. Zabudovaný filter s aktívnym uhlím sa navyše stará o zmäkčenie vody. Iste vás poteší aj praktická funkcia udržiavania teploty až na 60 minút a ochrana pred kvapkaním po odobratí kanvice. Ku kávovaru Aromatica Klarstein máte k dispozícii aj odmerku a štetec na čistenie.

Parametre a špecifikácia

Všeobecné funkcie
Časovač, Anti-Drip systém, Udržiavanie teploty Hotovo!
Všeobecná výbava
Integrovaný mlynček na kávu Hotovo!
Farba
Čierna, Strieborná Hotovo!
Typ prekvapkávača
Elektrický Hotovo!
Kapacita v šálkach
10 Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Časovač, Anti-Drip systém, Udržiavanie teploty Hotovo!

Výbava

Všeobecná výbava
Integrovaný mlynček na kávu Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Strieborná Hotovo!

Špecifiká prekvapkávačov

Typ prekvapkávača
Elektrický Hotovo!
Kapacita v šálkach
10 Hotovo!
Filter
Umývateľný Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, na kavovaru se mi objevil symbol, ktery vubec v manualu neexistuje. Dokazal by mi konecne nekdo sehnat manual k tomu pristroji? Nebo poradit

Diskusia a poradňa k Klarstein Aromatica
Príslušenstvo pre Klarstein Aromatica Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Klarstein Aromatica. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Klarstein Aromatica.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií