Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Klarstein Arosa B

Zobraziť katalóg
Klarstein Arosa B
5 1 hodnotení
Čistička vzduchu výkon 140 m3/hod, príkon 55 W, odporúčaná veľkosť miestnosti 20 m2, maximálna hlučnosť 56 dB, minimálna hlučnosť 25 dB, filter: hepa, uhlíkový a hliníkový prachový predfilter, senzor kvality ovzdušia, časovač, regulácia výkonu, displej, automatický režim, uv sterilizačná lampa a ionizácia vzduchu
Kód:  KLACV934 Produktové číslo:  4260509684934 Stránky výrobcu

Klarstein Arosa B

Čistička vzduchu Klarstein Arosa B dokáže zaistiť osviežujúci a zdravý vzduch pre všetkých v domácnosti a najmä pre osoby s alergiami. Tento kamkoľvek umiestniteľný pomocník nájde perfektné využitie do bytových aj kancelárskych priestorov do veľkosti 20 m2. O uspokojivej spoľahlivosti a efektivite vás najlepšie uistí vzduchový výkon – táto čistička vzduchu hravo spracuje dokonca až 140 m3/hod. Vzduch sa na začiatku procesu zbaví hmatateľných a veľkých kusov nečistôt prostredníctvom hliníkového prachového predfiltra. Ústredným filtračným prvkom Klarstein Arosa B je však vzduchový filter typu HEPA, ktorý krásne dokáže zlikvidovať 99 % baktérií, prachu a peľu aj ostatných alergénov. K likvidácii nepríjemných pachov z kuchyne je najviac vhodný uhlíkový filter. Lampa s UV žiarením vyhubí aj posledné žijúce zvyšky baktérií a navodí sterilné prostredie bez bacilov. V závere procesu čistička vzduchu prúdiaci vzduch navyše doplní o anióny, čo má blahodarný vplyv ako na náš fyzický, tak hlavne aj psychický stav.

Dôležité parametre čističky vzduchu Klarstein Arosa B

  • Pre miestnosti do 20 m2
  • HEPA filter zachytáva maximálne množstvo alergénov a nečistôt
  • Uhlíkový filter absorbuje pachy, dym aj emisie z dopravných prostriedkov
  • Predfiltrom sa vzduch vyčistí od hrubých nečistôt
  • Funkcie: Senzor kvality ovzdušia, časovač, Regulácia výkonu, displej, Automatický režim, UV sterilizačná lampa a Ionizácia vzduchu
  • Maximálna hlučnosť 56 dB, Minimálna hlučnosť 25 dB
  • Výkon čistenia 140 m3/hod

Príjemné funkcie čističky vzduchu Klarstein Arosa B

Táto sofistikovaná čistička Klarstein Arosa B má indikátor, ktorý rozpozná, aké je vonku aktuálne ovzdušie, a podľa zistenia potom zhodnotí, či nastala správna chvíľa vzduch prefiltrovať. Čistička vzduchu je opatrená aj časovačom, s ktorého pomocou si podľa svojich požiadaviek pohodlne určíte dobu prevádzky spotrebiča. Výkon možno ľahko meniť (znížiť či zvýšiť) a týmto spôsobom ekonomicky usmerňovať mieru akustického zaťaženia aj spotrebu elektrickej energie. K tomu všetkému navyše je vybavená šikovným režimom automatického riadenia, ktorý podľa momentálnej potreby čistenia zreguluje silu výkonu.

Parametre a špecifikácia

Príkon
55 W Hotovo!
Vzduchový výkon
140 m3/h Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
20 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
56 dB(A) Hotovo!
Minimálna hlučnosť
25 dB(A) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dají se někde sehnat výměnné filtry do této čističky? Nikde je nemohu najít. Děkuji.

Dobrý den, nějak mi hodně uniká kde u Vás na tuto čističku koupím nový filtr filtr dle výrobce (Arosa 10031931) jsem v nabídce nenašel, ani nikde jinde. Můžete mi sdělit proč prodáváte čističku na výměnné filtry bez možnosti zakoupení filtru nebo alespoň odkazu na možnost zakoupení? děkuji J.Š.

Diskusia a poradňa k Klarstein Arosa B
Príslušenstvo pre Klarstein Arosa B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Klarstein Arosa B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Klarstein Arosa B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Klarstein Arosa B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Klarstein Arosa B.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií