Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Klarstein Arosa W

Zobraziť katalóg
Klarstein Arosa W
Čistička vzduchu výkon 140 m3/hod, príkon 55 W, odporúčaná veľkosť miestnosti 20 m2, maximálna hlučnosť 56 dB, minimálna hlučnosť 25 dB, filter: hepa, uhlíkový a hliníkový prachový predfilter, senzor kvality ovzdušia, časovač, regulácia výkonu, displej, automatický režim, uv sterilizačná lampa a ionizácia vzduchu
Kód:  KLACV927 Produktové číslo:  4260509684927 Stránky výrobcu

Klarstein Arosa W

Čistička vzduchu Klarstein Arosa W vie vykúzliť oveľa čistejší vzduch pre vás aj vašich blízkych, ktorí sú náchylní na alergie či iné dýchacie ťažkosti. Tento premiestniteľný prístroj nájde skvelé využitie do bytu aj kancelárie s plochou maximálne 20 m2. O vyhovujúcej spoľahlivosti vás bez váhania uistí jej vzduchový výkon – táto čistička vzduchu ľahko absorbuje dokonca až 140 m3/hod. Vzduch sa v prvom kroku procesu očistí od chlpov, vlasov a iných väčších častí cez prachový predfilter z hliníka. Najdôležitejším filtračným členom Klarstein Arosa W je však filter typu HEPA, ktorý rýchlo dokáže zachytiť 99 % všetkých možných alergénov vrátane baktérií. Na absorbciu nežiaducich pachov je perfektnou voľbou uhlíkový filter. Lampa s UV žiarením zlikviduje naozaj dokonca aj tie najhúževnatejšie zvyšky baktérií a zaistí vám tak dokonale sterilné prostredie. Úplne vo finále čistička vzduchu do miestnosti vyfúkavaný vzduch navyše obohatí o negatívne nabité ióny, čím ozdravuje nielen našu psychiku.

Hlavné vlastnosti čističky vzduchu Klarstein Arosa W

  • Odporúčaná veľkosť miestnosti 20 m2
  • HEPA filter absorbuje 99 % peľu, prachových čiastočiek aj baktérií
  • Uhlíkový filter absorbuje pachy, dym aj emisie z dopravných prostriedkov
  • Predfiltrom sa vzduch vyčistí od hrubých nečistôt
  • Funkcie: Senzor kvality ovzdušia, časovač, Regulácia výkonu, displej, Automatický režim, UV sterilizačná lampa a Ionizácia vzduchu
  • Maximálna hlučnosť 56 dB, Minimálna hlučnosť 25 dB
  • Vzduchový výkon 140 m3/hod

Funkcie čističky vzduchu Klarstein Arosa W

Táto inteligentná čistička Klarstein Arosa W vďaka senzoru jednoducho rozpozná, aká je situácia v ovzduší, a podľa toho následne rozhodne, či by bolo žiaduce ovzdušie upraviť a prefiltrovať. Čistička vzduchu je vybavená aj časovačom, s ktorým si presne tak, ako si budete priať stanovíte čas prevádzky prístroja. Výkon môžete variabilne zvyšovať a znižovať a tým mať stále pod kontrolou mieru hluku aj spotrebu energie. Zároveň sa chváli automatickým chodom, ktorý na základe daného stavu ovzdušia plynule nastavuje výkon.

Parametre a špecifikácia

Príkon
55 W Hotovo!
Vzduchový výkon
140 m3/h Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
20 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
56 dB(A) Hotovo!
Minimálna hlučnosť
25 dB(A) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, je Hepa filtr do Klarstein Arosa cisticky vzduchu, vymenitelni ? Mate ho, prosim, v nabidce ? Dekuji

Diskusia a poradňa k Klarstein Arosa W
Príslušenstvo pre Klarstein Arosa W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Klarstein Arosa W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Klarstein Arosa W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Klarstein Arosa W. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Klarstein Arosa W.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií