Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

Klarstein Bella Robusta Metal červený

Zobraziť katalóg
Klarstein Bella Robusta Metal červený
5 4 hodnotení
Kuchynský robot planetárny spôsob miešania, príkon 1200 W, materiál vnútorných prevodov kov, objem misy 5.5 l, materiál misy antikoro, počet rýchlostí 6, hmotnosť 5.4 kg, miešacia metla, hnetací hák, priehľadný kryt misy, balónová metla a šľahacia metla, farba červená
Kód:  KLAKR799 Produktové číslo:  10033677 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Klarstein Bella Robusta Metal červený Predaj skončil

Klarstein Bella Robusta Metal červený

Sympatický kuchynský robot Klarstein Bella Robusta Metal červený zvládne nespočet úkonov, vďaka ktorým sa už nezľaknete žiadnej kuchárskej či pekárskej výzvy. Neúnavný motor s príkonom 1200 W je stávkou na istotu najmä pri častom pečení. Intenzitu výkonu je možné elegantne regulovať v rozmedzí 6 preddefinovaných stupňov. Odolná antikorová misa s objemom 5,5 l v súčinnosti s planetárnym pohybom garantuje ten najlepší výsledok pri miešaní všetkých druhov ciest. Z hľadiska trvanlivosti určite príde vhod, že tento robot kuchynský stavil na kovové prevody. Vítaným plusom je tiež bohaté vybavenie, ktoré obsahuje: miešacia metla, hnetací hák, priehľadný kryt misy, balónová metla a Šľahacia metla.

Kuchynský robot a jeho významné funkcie Klarstein Bella Robusta Metal červený

  • Planetárny pohyb obsiahne celú misu
  • Misa z elegantného antikora s veľkosťou 5,5 l
  • Príkon: 1200 W
  • Hmotnosť je 5,4 kg
  • Rozmery: v. 325 mm × š. 370 mm × h. 230 mm
  • V príslušenstve je miešacia metla, hnetací hák, priehľadný kryt misy, balónová metla a Šľahacia metla

Kuchynský robot Klarstein Bella Robusta Metal červený – príslušenstvo

Kuchynský robot Klarstein Bella Robusta Metal červený spolu s jeho vybavením uľahčí prípravu rôznych pokrmov. Hladké cesto bezchybne vypracuje hnetací hák a miešacia metla. Vo výbave prístroja je samozrejme balónová metla, s ktorou vytvoríte tie najlepšie dezerty s penou, šľahačkou či ušľahanými bielkami. Vzhľadom k tejto bohatej výbave kuchynský robot Klarstein vykoná činnosť za niekoľko iných prístrojov naraz a ušetríte doma miesto a financie.

Parametre a špecifikácia

Objem misy
5,5 l Hotovo!
Príkon
1 200 W Hotovo!
Počet rýchlostí
6 Hotovo!

Materiál

Materiál vnútorných prevodov
Kov Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
23 cm Hotovo!
Šírka
37 cm Hotovo!
Výška
32,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
5,4 kg Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, chtela bych se zeptat, co všechno je v balení jako příslušenství? Dle textu vidím jasně napsanou balonovou metlu. Ale co hnetaci hak na kynuta těsta a míchaci metla? U stejného přístroje, ale v šedivé/stříbrné barvě jsou všechny tyto metly uvedeny jako součást příslušenství. U červeného neni jasně uvedené. Děkuji Lenka

Akú maximálnu hmotnosť kysnutého cesta dokáže robot bez ujmy na funkčnosť vymiesiť?

Diskusia a poradňa k Klarstein Bella Robusta Metal červený
Príslušenstvo pre Klarstein Bella Robusta Metal červený Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Klarstein Bella Robusta Metal červený.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií