Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

Klarstein BellaVita sivý

Zobraziť katalóg
Klarstein BellaVita sivý
Pákový kávovar tlak 20 bar, objem nádržky na vodu 1.4 l, mliečny systém, cappuccino a latte, samočistiaci systém, funkcia horúcej vody, príprava dvoch šálok naraz a automatické vypnutie, príkon 1450 W, šírka 23 cm, výška 31 cm, hĺbka 34 cm, hmotnosť 4kg, farba nerez
Kód:  KLAPK916 Produktové číslo:  4060656104916 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Klarstein BellaVita sivý

Za dobrou kávou už nemusíte zachádzať do kaviarne alebo napríklad reštaurácie. Kávu si zvládnete pripraviť sami a to len vďaka vlastnému pákovému kávovaru. Obľúbený kávovar Klarstein BellaVita sivý majúci príkon 1450 W vám z čerstvo pomletých kávových zŕn spraví za malú chvíľku dokonale vyvážené espresso, latté aj cappuccino. Vyvíja tlak 20 bar, ktorý stojí za vyváženou extrakciou arómy. Potešíte tak seba aj svojich priateľov kávou ako od profesionála. Do zásobníkov môžete naliať až 1,4 l, s touto kapacitou pákový kávovar Klarstein hravo obslúži aj väčšiu domácnosť.

Najdôležitejšie vlastnosti pákového kávovaru Klarstein BellaVita sivý

  • Senzačný pákový kávovar Klarstein na prípravu výbornej kávy
  • Možnosť pripraviť dve espressá naraz
  • Medzi funkciami je aj samočistenie
  • Ako prevencia proti nehodám funguje bezpečnostná poistka
  • Príkon pákového kávovaru: 1450 W
  • Tlak stroja: 20 bar

Pákový kávovar Klarstein BellaVita sivý s vyladenými funkciami

Výrobca pákového kávovaru Klarstein myslel na každý detail, aby bol váš kávový rituál dokonalý. Skvelá je tiež možnosť si počas chvíľky prichystať dve espressá naraz. O údržbu ručného kávovaru sa tiež prakticky nemusíte starať. Na to je tu k dispozícii samočistiaci systém, ktorý prístroj po ukončení procesu sám automaticky prepláchne. Bezpečnosť zaisťuje bezpečnostná poistka, vďaka ktorej sa prístroj pri nečinnosti automaticky vypne.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 450 W Hotovo!
Tlak čerpadla
20 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
1,4 l Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Funkcia horúcej vody, Príprava dvoch šálok naraz, Automatické vypnutie Hotovo!

Výbava

Mliečne riešenie
Naparovacia dýza, Mliečny systém, Bez mliečneho riešenia Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
34 cm Hotovo!
Šírka
23 cm Hotovo!
Výška
31 cm Hotovo!
Hmotnosť
4 kg Hotovo!

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Klarstein BellaVita sivý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Klarstein BellaVita šedý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Klarstein BellaVita - grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Klarstein BellaVita - grau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Klarstein BellaVita szürke.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií