MS hokej Guzzanti

Klarstein Chiller 12

Zobraziť katalóg
Klarstein Chiller 12
Príslušenstvo – ponorný chladič pre výrobu domáceho craft beer piva, špirála z ušľachtilej ocele s priemerom 21.5cm s 18 chladiacimi závitmi, stačí len pripojiť na prívod vody a dokáže veľmi rýchlo odstrániť teplotu z horúceho sladu – to zabráni výskytu nežiaducich mikróbov a pomáha odstraňovať nežiaduce zložky z budúceho piva, 50L vriaceho sladu vychladne na izbovú teplotu počas 30min
Kód:  KLARP488 Produktové číslo:  4060656108488 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Klarstein Chiller 12 Predaj skončil

Klarstein Chiller 12

Ak chcete dosiahnuť najlepšie možné výsledky pri zaparovaní sladu, Klarstein Chiller 12 je vynikajúcou voľbou. Ponorný chladič je určený pre výrobu domáceho craft beer piva. Aby sa pritom z čerstvého horúceho sladu mohlo stať skvele chutné pivo, je potrebné ho čo najrýchlejšie ochladiť. Práve o to sa postará chladič v podobe špirály s 18 chladiacimi závitmi. Závity pritom stačí pripojiť na prívod vody a do sladu ponoriť, čo zamedzí výskytu mikróbov a súčasne pomáha odstraňovať nežiaduce zložky z budúceho piva.

Kľúčové vlastnosti ponorného chladiča Klarstein Chiller 12

  • Praktický ponorný chladič
  • Určený pre výrobu domáceho craft beer piva
  • Dokonale ochladí horúci slad
  • Klarstein Chiller s 18 chladiacimi závitmi
  • Vyrobený z ušľachtilej ocele
  • 50 litrov piva ochladí počas 30 minút
  • Farebné vyhotovenie: nerezové

50 litrov sladu ochladí za 30 minút

Vďaka špičkovému vyhotoveniu z ušľachtilej ocele zaručuje chladič Klarstein absolútnu chuťovú neutrálnosť, nepodlieha korózii a veľmi ľahko sa čistí. 50 litrov vriaceho sladu pritom vychladí na izbovú teplotu počas 30 minút. Koniec chladiča je sformovaný do tvaru hákov, aby sa ľahko zavesil o okraj varného hrnca. Ponorný chladič Klarstein Chiller 12 je jednoducho praktickým pomocníkom pre výrobu domáceho lahodného craft beer piva.

Rozmery:
41 × 31 × 21,5 cm

Hmotnosť:
1,9 kg


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Klarstein Chiller 12. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Klarstein Chiller 12.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií