MS hokej AP+ plus nový vizuál

Klarstein Chiller 6

Zobraziť katalóg
Klarstein Chiller 6
Príslušenstvo – ponorný chladič pre výrobu domáceho craft beer piva, špirála z ušľachtilej ocele s priemerom 20cm s 9 chladiacimi závitmi, stačí len pripojiť na prívod vody a dokáže veľmi rýchlo odstrániť teplotu z horúceho sladu – to zabráni výskytu nežiaducich mikróbov a pomáha odstraňovať nežiaduce zložky z budúceho piva, 25L vriaceho sladu vychladne na izbovú teplotu počas 30min
Kód:  KLARP471 Produktové číslo:  4060656108471 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Klarstein Chiller 6 Predaj skončil

Klarstein Chiller 6

Ak chcete dosiahnuť najlepšie možné výsledky pri zaparovaní sladu, Klarstein Chiller 6 je vynikajúcou voľbou. Ponorný chladič je určený pre výrobu domáceho craft beer piva. Aby sa pritom z čerstvého horúceho sladu mohlo stať skvele chutné pivo, je potrebné ho čo najrýchlejšie ochladiť. Práve o to sa postará chladič v podobe špirály s 9 chladiacimi závitmi. Závity pritom stačí pripojiť na prívod vody a do sladu ponoriť, čo zamedzí výskytu mikróbov a súčasne pomáha odstraňovať nežiaduce zložky z budúceho piva.

Kľúčové vlastnosti ponorného chladiča Klarstein Chiller 6

  • Praktický ponorný chladič
  • Určený pre výrobu domáceho craft beer piva
  • Dokonale ochladí horúci slad
  • Klarstein Chiller s 9 chladiacimi závitmi
  • Vyrobený z ušľachtilej ocele
  • 25 litrov piva ochladí počas 30 minút
  • Farebné vyhotovenie: nerezové

25 litrov sladu ochladí za 30 minút

Vďaka špičkovému vyhotoveniu z ušľachtilej ocele zaručuje chladič Klarstein absolútnu chuťovú neutrálnosť, nepodlieha korózii a veľmi ľahko sa čistí. 25 litrov vriaceho sladu pritom vychladí na izbovú teplotu počas 30 minút. Koniec chladiča je sformovaný do tvaru hákov, aby sa ľahko zavesil o okraj varného hrnca. Ponorný chladič Klarstein Chiller 6 je jednoducho praktickým pomocníkom pre výrobu domáceho lahodného craft beer piva.

Rozmery:
40 × 30 × 20 cm

Hmotnosť:
0,8 kg


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Klarstein Chiller 6. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Klarstein Chiller 6.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií