AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Klarstein Davos - čierny

Zobraziť katalóg
Klarstein Davos - čierny
Čistička vzduchu - s ionizátorom, 40W, do miestností až do 20m2, filter s aktívnym uhlím 5v1, filter HEPA, filter TiO2, UV sterilizátor
Kód:  KLAZV014 Produktové číslo:  4260457488158 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Klarstein Davos - čierny

Čistička vzduchu Davos v čiernej farbe od nemeckej značky Klarstein je skvelým pomocníkom v boji proti pachu z jedál, cigaretovému dymu, prachu a roztočom. Vymeniteľný HEPA filter v kombinácii s filtrom z aktívneho uhlia účinne odstraňuje 99,97 % peľu, prachu a zvyškov roztočov. To všetko je navyše doplnené vstavaným ionizátorom, ktorý vďaka záporným iónom viaže aj tie najmenšie mikročastice. O dokonale hypoalergénne prostredie sa postará integrované UV svetlo, ktoré eliminuje všetky mikroorganizmy bez zanechania zvyškov. Využite naplno všetky funkcie čističky vzduchu Davos a dýchajte zdravšie.

Kľúčové vlastnosti čističky vzduchu Klarstein Davos v čiernej farbe

  • Aktívny uhlíkový filter a HEPA filter odstráni 99,97 % nečistôt
  • Integrovaný ionizátor odstraňuje prachové častice a eliminuje zápach
  • UV svetlo dokonale sterilizuje vzduch
  • Čistička Davos je vybavená režimom AUTO pre detekciu miery znečistenia

Jednoduchá obsluha a sterilná čistota

Kombinácia dvoch typov filtrov a UV svetla robí z čističky Davos prístroj pre dokonale hypoalergénne a sterilné prostredie, ktoré ocenia alergici, astmatici aj ľudia s dýchacími a inými zdravotnými ťažkosťami. Obsluha čističky je jednoduchá vďaka intuitívnemu displeju, ktorý umožňuje ovládanie všetkých dostupných funkcií. Inteligentný režim AUTO rozpozná mieru znečistenia vzduchu a uvedie ho do optimálneho stavu. Režim spánku nastaví čističku na najnižšiu hlasitosť, ktorá umožňuje jej využitie počas noci, a to bez narušenia vášho pokojného spánku. Čistička vzduchu Davos má veľmi jednoduchú údržbu. Integrovaný filter z aktívneho uhlia stačí v prípade znečistenia vysať vysávačom a očistiť trochou vody. Pre potrebu výmeny HEPA filtru bola do čističky zasadená farebná kontrolka, ktorá vás včas upozorní na nutnosť výmeny. Kompaktné rozmery, zaoblené hrany, čierna farba a matný vzhľad poskytujú čističke Davos moderný vzhľad vhodný do každej miestnosti.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

????? ZVLHČOVAČ ??????

Diskusia a poradňa k Klarstein Davos - čierny
Príslušenstvo pre Klarstein Davos - čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Klarstein Davos - černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Klarstein Davos - fekete.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií