AD homeoffice PET

Klarstein DryFy Pro

Zobraziť katalóg
Klarstein DryFy Pro
Odvlhčovač vzduchu odporúčaná veľkosť miestnosti 40 m2, odvlhčovacia kapacita 20l/deň, objem nádoby 4 l, hlučnosť 42 dB, regulácia výkonu a časovač, hmotnosť 15.4 kg
Kód:  KLAOV413 Produktové číslo:  4260509688413 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Klarstein DryFy Pro

Odvlhčovač vzduchu Klarstein DryFy Pro si vie ľahko poradiť s príliš veľkou vlhkosťou v domácnosti, ktorá vyvoláva vlhnutie múrov, a tým pádom aj tvorbu plesní, čo môže zhoršiť zdravotný stav celej vašej rodiny aj kvalitu života v domácnosti. Tento pohyblivý model odvlhčovača sa dá perfektne použiť pre miestnosti v byte s plochou do 40 m2. Zároveň o jeho ideálnom výkone vypovedá schopnosť odvlhčovania 20 l/deň. S nádobou na zbieranie vlhkosti s kapacitou 4 l si vystačíte aj pri dlhšom odvlhčovaní bez nevyhnutného zásahu. Ďalšou z kľúčových predností je aj nehlučný chod s hodnotou 42 dB, čo znamená, že ho bez obáv môžete zapnúť, aj keď budete doma.

Zaujímavé parametre odvlhčovača vzduchu Klarstein DryFy Pro

  • Odvlhčovacia kapacita 20 l/deň
  • Do veľkosti miestnosti 40 m2
  • Objem kondenzačnej nádoby 4 l
  • Prídavné funkcie: Regulácia výkonu a časovač

Funkcie odvlhčovača vzduchu Klarstein DryFy Pro

Klarstein DryFy Pro je vyrobený tiež s automatickým časovačom, kde si na základe toho, ako sa vám to hodí navolíte, kedy má prístroj začať pracovať. Výkon máte možnosť aj zmenšiť alebo zväčšiť, a vďaka tomu usmerňovať hlučnosť a spotrebu elektrickej energie.

Parametre a špecifikácia

Odvlhčovacia kapacita
20 l/deň Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
40 m2 Hotovo!
Objem nádoby
4 l Hotovo!
Maximálna hlučnosť
42 dB Hotovo!
Hmotnosť
15,4 kg Hotovo!

Vlastnosti

Odvlhčovacia kapacita
20 l/deň Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
40 m2 Hotovo!
Objem nádoby
4 l Hotovo!
Maximálna hlučnosť
42 dB Hotovo!
Hmotnosť
15,4 kg Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Regulácia výkonu, Časovač Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dají se koupit náhradní filtry, případně kde a jaké ?

Kupil som to priamo od vyrobcu tu je unboxing a testy a aj odpoved na ionizator Odkaz do neznáma

Ako nastavim vlhkost vzduchu? Min hodnotu mi umozni tlacidlami na 55%. V navode je uvedene toto:Cieľová vlhkosť vzduchu regulovateľná v 5% krokoch od 30 do 80 percent.

Má či nemá ionizátor?

Dobry den, kde sa zapina ionizator?

Dobrý den,existuje pozáruční servis na tuto německou značku.Na internetu jsem nic nenašel.A jejich stránkách je jen tel.číslo a německá adresa.

Má Klarstein DryFy Pro ionizátor? Ďakujem.

Odvzdušňovač jsem objednal kvůli ionizátoru. Klarstein DryFy Pro má mít ionizátor, na stránce máte fotku s panelem pro zapínání ionizátoru, v manuálu je ten samý panel a informace o zapínání ionizátoru. Výrobek, který jste mi prodali, je podle krabice Klarstein DryFy Pro, ale ovládací panel má jiný a tlačítko na zapnutí ionizátoru tam není. Jak to?

Aké sú rozmery? Ďakujem.

Diskusia a poradňa k Klarstein DryFy Pro
Príslušenstvo pre Klarstein DryFy Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Klarstein DryFy Pro. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Klarstein DryFy Pro.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií