AP+ nový vizuál alzaplus segmenty sda v2

Klarstein Edelstein

Zobraziť katalóg
Klarstein Edelstein
5 1 hodnotení
Kontaktný gril – na zapekanie, multifunkčný, premení mäso, zeleninu, sendviče alebo ryby na opečené lahôdky v rekordne krátkom čase
Kód:  KLAKG343 Produktové číslo:  4260509682343 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Klarstein Edelstein

Klarstein Edelstein je multifunkčný kontaktný gril, pomocou ktorého môžete pripraviť lahodné toasty, grilovať mäso a zeleninu aj zapekať panini. Veľká grilovacia plocha zvládne prípravu pokrmov za veľmi krátku dobu, k čomu prispeje aj sklopné veko. Grilovacia plocha je opatrená nepriľnavým povrchom, ten zabráni nežiaducemu pripekaniu a prilepeniu potravín. Prípravu pokrmov uľahčí plynule regulovateľný výkon s možnosťou teploty až 240 °C. Ľahkú manipuláciu s grilom potom umožní veľká tepelne izolovaná rukoväť a takisto tepluvzdorná stierka, ktorej výrezy presne zapadajú do rebrovaného vzoru dosiek. Ich jemný náklon navyše slúži na odtekanie prebytočného tuku priamo do zbernej nádoby.

Kľúčové vlastnosti kontaktného grilu Klarstein Edelstein

  • Multifunkčný kontaktný gril
  • Na prípravu toastov, grilovanie mäsa aj zeleniny, zapekanie panini
  • Veľká grilovacia plocha s nepriľnavým povrchom
  • Jemný náklon plochy pre odtekanie prebytočného tuku
  • Plynule regulovateľný výkon
  • Jednoduchá manipulácia vďaka tepelne izolovanej rukoväti
  • Tepluvzdorná stierka
  • Pohodlné ovládanie pomocou otočného kolieska
  • Klarstein Edelstein s protišmykovými nožičkami
  • Farebné vyhotovenie: čierno-antikorové

Dokonale prepečené pokrmy

Pomocou kontaktného grilu Klarstein Edelstein pripravíte skutočne lahodné a precízne prepečené pokrmy. O to sa zaslúži tiež obojstranný spôsob opekania, ktorý podporuje zadržanie chuti a arómy v pripravovaných surovinách. Pohodlnú obsluhu prístroja umožní otočné koliesko a jednoduché skladovanie zase nastavenie viečka a možnosť navíjania kábla na spodnej strane grilu. Stabilné a pevné státie na kuchynskej linke zaistia protišmykové nožičky a bezpečnú prepravu zaisťovacia svorka veka. Vychutnajte si šťavnaté steaky, lahodné toasty aj dokonale prepečené panini vďaka Klarstein Edelstein.

Rozmery:
40 × 38 × 12 cm

Hmotnosť:
2,7 kg


Poznámka:
» Všetky Prenosné grily

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Klarstein Edelstein Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Klarstein Edelstein. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Klarstein Edelstein.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií