Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

Klarstein Fruit Jerky 8

Zobraziť katalóg
Klarstein Fruit Jerky 8
5 2 hodnotení
Sušička ovocia príkon 650W, počet poschodí: 8, priemer sušiacich sít 34cm, typ ovládania: digitálne, regulácia teploty a časovač,
Kód:  KLASU002 Produktové číslo:  4260414892691 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Klarstein Fruit Jerky 8

Sušička potravín Klastein Fruit Jerky 8 je kvalitným a výkonným pomocníkom pri sušení mnohých druhov potravín. 8 sušiacich poschodí vám umožní sušiť aj veľké množstvá, sušiacá plocha je bezmála 1 m2. Ovocie, zelenina, hovädzie či kuracie mäso alebo napríklad ryby, ktoré v sušičke Fruit Jerky 8 spracujete, sa nestanú len chutnou desiatou. Takto prírodne konzervované potraviny sú vhodné pre každodenné stravovanie. Iste si nájdu svoje miesto vo vašej kuchyni, sušené potraviny, napríklad bylinky, sú vynikajúcou kulinárskou ingredienciou. Ich plnú chuť i vôňu si zamiluje každá poctivá kuchárka.

Prečo práve Klarstein Fruit Jerky 8?

  • Kvalitná a výkonná sušička potravín
  • Prírodná konzervácia zachová vitamíny, minerály a ďalšie cenné látky
  • Konštrukcia z nehrdzavejúcej ocele a plastu pre lepšiu cirkuláciu vzduchu
  • Rovnomernú cirkuláciu vzduchu zaisťuje veľmi tichý ventilátor
  • Bez použitia zdraviu škodlivého bisfenolu A (BPA)
  • 8 sušiacich plôch
  • Sušičku Fruit Jerky 8 možno ovládať veľmi jednoducho
  • Teplotu je možné vhodne regulovať
  • Čas sušenia sami ľahko nastavíte
  • Súčasťou balenia je návod na obsluhu s mnohými tipy na prípravu sušených potravín

Sušička Fruit Jerky 8 - tichá a pritom výkonná

Tento dehydrátor predlžuje trvanlivosť potravín tým, že odoberá vodu obsiahnutú v potravinách. S výkonom 650 W to ide ľahko aj pri zachovaní telu prospešných látok akými sú cenné vitamíny a minerály. Sušenie potravín prebieha rovnomerne. To zaisťuje stabilná konštrukcia z nehrdzavejúcej ocele so štyrmi protišmykovými gumovými nožičkami a veľmi tichý ventilátor. Zvýšeného hluku sa báť nemusíte. Optimálnu teplotu pre sušenie rôznych druhov ingrediencií si nastavíte v 8 stupňoch. Maximálna teplota pre sušenie v dehydrátoroch Fruit Jerky 8 je 68 °C. U sušičky nemusíte sedieť a čakať až bude ovocie v ideálnom stave. Na minútu presne si nastavíte, ako dlho má proces sušenia trvať. Takmer 1m2 sušiace plochy ponúka dostatok priestoru aj pre usušenie veľkého množstva potravín.

 

Fantázii sa medze nekladú

V sušičke Klarstein Fruit Jerky 8 usušíte prakticky čokoľvek. Od klasických jablčných krížaliek po kvety, ktoré vám budú slúžiť ako príjemná bytová dekorácia. Veľmi obľúbenou pochúťkou sa stalo sušené mäso, ktoré obsahuje veľa bielkovín a energie. Takáto skladná mäsová sušienka príde vhod pri športovaní a výletoch. Premýšľate, čo urobiť s bohatou úrodou vašej záhradky? Vďaka sušičke Fruit Jerky 8 všetko vhodne a rýchlo spracujete vďaka 8 sušiacom úrovniam. Táto metóda konzervácie zvyšuje trvanlivosť potravín, a preto si chutné sušené ovocie, zeleninu alebo napríklad huby vychutnáte aj počas zimných mesiacov. Pečivo z druhého dňa už nechutí najlepšie. Vyhodiť je nám ho ale často ľúto. Nešťastie pár minút v sušičke potravín Fruit Jerky 8 ho premení na chrumkavú lahôdku. Naozaj - fantázii sa medze nekladú. Skvelé tipy nájdete aj v návode, ktoré spolu s dehydrátorom Klarstein Fruit Jerky 8 dostanete.

Rozmery:
33 × 29 × 47 cm

Hmotnosť:
5,9 kg

Počet sušiacich plôch:
8

Sušiace plocha celkom:
0,92 m2

Regulátor nastavenie teploty:
35-68 °C

Výkon:
650 W

Farba:
čierna

 

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Tvar sušičky
Hranatá Hotovo!
Typ ovládania
Digitálne Hotovo!
Umiestnenie motora
V bočnej časti Hotovo!
Príkon
650 W Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Vlastnosti

Tvar sušičky
Hranatá Hotovo!
Typ ovládania
Digitálne Hotovo!
Umiestnenie motora
V bočnej časti Hotovo!
Príkon
650 W Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Regulácia teploty, Časovač Hotovo!

Dosky

Počet
8 ks Hotovo!
Priemer dosky
34 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Klarstein Fruit Jerky 8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Klarstein Fruit Jerky 8. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Klarstein Fruit Jerky 8.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií