AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Klarstein Fruit Jerky Pro 10

Zobraziť katalóg
Klarstein Fruit Jerky Pro 10
5 1 hodnotení
Sušička ovocia - výkon 1000W, 10 veľkých sušiacich úrovní, sušiaca plocha takmer 1.5m2
Kód:  KLASU003 Produktové číslo:  4260414892707 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Klarstein Fruit Jerky Pro 10

Sušička potravín Klastein Fruit Jerky PRO 10 vám ponúka široké možnosti využitia. Od klasických jablčných krížaliek a ďalšieho ovocia pred vynikajúce sušené paradajky a inú zeleninu až po obľúbené pikantné hovädzie alebo kuracie sušené mäso. Hubári budú v hubovom raji. Sušenie u kúrenie na rozprestretých novinách je koniec. Zdravé a na esenciálne mastné kyseliny bohaté ryby dostanú po usušení úplne nový rozmer. Cesto dá pokyn jedna báseň. Sušená kytica bude štýlovou dekoráciou vášho domova. Bylinky a iné sušené ingrediencie sa stanú nenahraditeľnými, pretože tak sviežu vôňu a chuť v nakúpenom vrecúšku nikdy nenájdete. Raňajky sú základ, a preto rozpečenie chlieb a žemle na vašom jedálnom stole vykúzli úsmev celej rodiny. To všetko za vás odteraz urobí kvalitný a výkonný dehydrátor Klastein Fruit Jerky PRO 10. Pre ďalšie tipy stačí nahliadnuť do návodu na obsluhu, ktorý spolu s Fruit Jerky PRO 10 obdržíte. Tento návod obsahuje mnoho užitočných vychytávok. Oproti svojej predchodkyni, Fruit Jerky 10, má Fruit Jerky PRO 10 vyšší výkon, všetky poschodia z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, oveľa väčšiu sušiacu plochu a variabilné zásuvky pre sušenie veľkých alebo drobných kúskov. Taktiež vyniká svojou elegantnou striebornou farbou.

Prečo práve Klarstein Fruit Jerky PRO 10?

  • Veľmi výkonná a kvalitne vykonaná sušička
  • 10 sušiacich plôch s celkovým rozmerom takmer 1,5 m2
  • 5 poschodí s veľkosťou 22 × 22 mm pre sušenie veľkých kusov
  • 5 poschodí s veľkosťou 7 × 7 mm, ktorými neprepadnú aj extra jemnej plody
  • Sušenie vo Fruit Jerky PRE 10 zachová vitamíny, minerály a ďalšie cenné látky
  • Predlžuje trvanlivosť potravín
  • Konštrukcia z nehrdzavejúcej ocele umožňuje lepšiu cirkuláciu vzduchu
  • Extra tichý ventilátor zaisťuje nerušenú pohodu a rovnomernú cirkuláciu vzduchu
  • Veľmi jednoduché ovládanie
  • Sami si nastavíte potrebnú dobu sušenia
  • Regulácia teploty zabezpečí optimálne podmienky každému typu potravín
  • Súčasťou balenia je návod na obsluhu s mnohými tipy na prípravu sušených potravín
 

Kvalita na prvom mieste

Sušička Fruit Jerky PRO 10 od spoločnosti Klarstein vyniká svojím kvalitným spracovaním. Výkon 1000 W spolu s kvalitnou konštrukciou zaisťuje optimálne teplo pri cirkulácii. Cirkulácia vzduchu vnútri dehydrátoroch je rovnomerná vďaka zadnému ventilátoru. Ten je extra tichý pre vaše nerušené pohodlie. Bezpečnú konštrukciu tvorí nehrdzavejúca oceľ. Šesť protišmykových gumových nožičiek zaistí potrebnú stabilitu pri sušení. Do panelu ľahko zasuniete sušiace poschodie. Všetky sušiace zásuvky sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele. Päť z nich tvorií riedko pletená sieť s veľkosťou 22 × 22 mm na ktorých krásne usušíte väčšie kusy. Pre sušenie drobných kúskov naopak oceníte päť husto pletených poschodí s veľkosťou 7 × 7 mm. Po použití oceľovej zásuvky jednoducho vyberiete, očistíte a vložíte späť. Priestorovo úsporné riešenie má navyše nespornú výhodu v tom, že sú poschodia chránené pred nečistotami, najmä pred nepríjemným prachom. Sušička možno na účely údržby a čistenia aj čiastočne demontovať. Teplotu i dobu sušenia si sami nastavíte tak, aby výsledné lahôdky mali čo najlepšiu chuť, vôňu i konzistenciu. Vychutnáte si jednu z najstarších a zároveň najprirodzenejších prírodných metód pre konzerváciu potravín spolu s kvalitou, ktorú Klarstein Fruit Jerky PRO 10 ponúka.

Výborné huby po celý rok.

Dostali aj vás lesný výlety? Táto obľúbená aktivita má veľa skvelých výhod. Prechádzka v lese prospeje našim telám a čerstvý vzduch ocenia naše pľúca. Na svoje si prídu aj hladné brušká, ak so sebou nezabudneme prútený košík a ostrý nožík. Mnoho hubárov si nevychutná celú sezónu, pretože huby už skrátka nie je kam dávať. Tento problém elegantne vyrieši práve sušička Fruit Jerky PRO 10. Vďaka obrej ploche 10 sušiacich poschodí s rozmerom takmer 1,5 m2 jednoducho a rýchlo usušíte aj veľké množstvo húb. Priestranné sušiace plochy ocenia aj pestovatelia. Nejedno leto je úroda tak bohaté, že si začneme lámať hlavu, ako tak obrovské množstvo ovocia a zeleniny spracovať. Aj pre skvostných záhradkárov je tu Klarstein Fruit Jerky PRO 10.

Rozmery:
43,5 × 40,5 × 51,5 cm

Hmotnosť:
14,1 kg

Počet sušiacich plôch:
10

Veľkosť ôk:
22 × 22 mm
7 × 7 mm

Sušiace plocha celkom:
1,44 m2

Regulátor nastavenie teploty:
35-68 °C

Výkon:
1000 W

Farba:
strieborná

 

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Francúzsko, Poľsko Hotovo!
Tvar sušičky
Hranatá Hotovo!
Typ ovládania
Digitálne Hotovo!
Umiestnenie motora
V bočnej časti Hotovo!
Funkcie
Regulácia teploty Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Francúzsko, Poľsko Hotovo!

Vlastnosti

Tvar sušičky
Hranatá Hotovo!
Typ ovládania
Digitálne Hotovo!
Umiestnenie motora
V bočnej časti Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Regulácia teploty Hotovo!

Dosky

Počet
10 ks Hotovo!
Priemer dosky
40 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky sušenie potravín

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, má sušička přední kryt, nebo ventilátor fouká teplý vzduch přímo ven? Díky

Diskusia a poradňa k Klarstein Fruit Jerky Pro 10
Príslušenstvo pre Klarstein Fruit Jerky Pro 10 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Klarstein Fruit Jerky Pro 10. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Klarstein Fruit Jerky Pro 10.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií