Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Klarstein Montreal D

Zobraziť katalóg
Klarstein Montreal D
Zvlhčovač vzduchu vhodný do miestnosti s veľkosťou 40 m2, ultrazvukový, príkon 110 W, zvlhčovací výkon 350 ml/hod, objem nádržky 6 l, časovač a ionizácia, farba hnedá
Kód:  KLAZV003 Produktové číslo:  4260414897269 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Klarstein Montreal D

Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Klarstein Montreal D vo svetlom vyhotovení vytvára príjemné prostredie v domácnosti aj v kancelárii. Vodnú paru účinne rozprašuje okolo svojej osi v okruhu 360°. Kartušový filter je vyplnený keramickými guľami, ktoré hygienicky čistia vodnú paru. Integrovaný ionizátor štiepi molekuly, ktoré spôsobujú zápach a zaisťuje tak dokonale svieži vzduch. Jednoduché ovládanie a prehľadný displej robí zo zvlhčovača Montreal ideálneho pomocníka.

Kľúčové vlastnosti zvlhčovača vzduchu Klarstein Montreal D vo svetlom vyhotovení

  • Rozprašuje vodnú paru okolo celej osi
  • Keramické gule vo filtri čistia paru
  • Integrovaný ionizátor zbavuje vzduch zápachu
  • Tichá prevádzka
  • Zvlhčovač Montreal je vybavený praktickým časovačom

Pôsobivý dizajn a skvelé vlastnosti

Zvlhčovač vzduchu Montreal zaujme na prvý pohľad svojim moderným dizajnom, ktorý je doplnený dekorom vo farbe tmavého dreva. Zaoblený tvar a prehľadný displej dokonale dopĺňajú celkový vzhľad zvlhčovača, ktorý tak pôsobí ako krásny dizajnový doplnok nielen do kancelárie. Zvlhčovač Montreal disponuje funkciou pre ohrievanie vodnej pary a umožňuje používateľské nastavenie intenzity vlhkosti.

Parametre a špecifikácia

Odporúčaná veľkosť miestnosti
40 m2 Hotovo!
Príkon
110 W Hotovo!
Zvlhčovací výkon
350 ml/hod Hotovo!
Objem nádržky
6 l Hotovo!

Vlastnosti

Odporúčaná veľkosť miestnosti
40 m2 Hotovo!
Príkon
110 W Hotovo!
Zvlhčovací výkon
350 ml/hod Hotovo!
Objem nádržky
6 l Hotovo!

Farba

Farba
Hnedá Hotovo!

Rozmery

Hĺbka
240 mm Hotovo!
Šírka
243 mm Hotovo!
Výška
315 mm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dá se prosím nastavit požadovaná vlhkost? Vypíná přístroj při jejím dosažení a sám se zapne, jestliže vlhkost poklesne pod požadovanou úroveň? Děkuji.

Diskusia a poradňa k Klarstein Montreal D
Príslušenstvo pre Klarstein Montreal D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Klarstein Montreal D. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Klarstein Montreal D párásító.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií