Klarstein Nibelheim - čierny

Zobraziť katalóg
Klarstein Nibelheim - čierny
Zvlhčovač vzduchu - ultrazvukový, 105W, 5.6l zásobník na vodu, priestor do 100m3, ionizátor, UV-výparník, tichá prevádzka
Kód:  KLAZV008 Produktové číslo:  4260457480091 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Klarstein Nibelheim - čierny

Zvlhčovač vzduchu Nibelheim v čiernej farbe od nemeckej spoločnosti Klarstein je vhodným riešením suchého vzduchu do miestností s veľkosťou do 100 m3. Vďaka pokročilým funkciám dokáže automaticky udržiavať zvolenú hladinu vlhkosti alebo ju zvyšovať na potrebnú úroveň. Pre dokonale čistý vzduch je vybavený ionizátorom pre odstránenie prachu a zápachu, UV lampou ničiacu baktérie a možnosťou ohrevu prúdiacej pary. Pre navodenie správnej atmosféry je možné využiť aromatickú podložku v kombinácii s aromatickými olejmi.

Kľúčové vlastnosti zvlhčovača vzduchu Klarstein Nibelheim v čiernej farbe

  • Pôsobí pozitívne na zdravie
  • UV lampa ničí baktérie a choroboplodné zárodky
  • Ionizátor zbavuje prostredie prachu a zápachu
  • Zvlhčovač vzduchu Nibelheim disponuje aromatickou vložkou
  • Nastaviteľný ohrev prúdiacej pary

Pre zdravie človeka a dlhú životnosť nábytku

Zvlhčovač vzduchu Klarstein Nibelheim pôsobí pozitívne nielen na zdravie, ale aj na životnosť a vzhľad dreveného nábytku. V suchom vzduchu dochádza k praskaniu drevených vlákien a strate lesku. Vďaka zvlhčovaču vzduchu Nibelheim ochránite nielen svoje zdravie, ale tiež svoj nábytok od predčasného rozkladu. Objemná 5,6 l nádrž umožňuje využiť vysoký odparovací výkon a na nutnosť doplnenia vody vás upozorní pomocou LED indikátora. Obsluha prístroja je jednoduchá vďaka prednému dotykovému panelu a dodávanému diaľkovému ovládaču. Zaoblený tvar a kompaktné rozmery sú tým pravým pre vašu kanceláriu aj domácnosť. Zvlhčovač vzduchu Klarstein Nibelheim je tak ideálnym riešením pri ťažkostiach spojených so suchým vzduchom.

 

Parametre a špecifikácia

Príkon
105 W Hotovo!
Zvlhčovací výkon
400 ml/hod Hotovo!
Objem nádržky
5,6 l Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
105 W Hotovo!
Zvlhčovací výkon
400 ml/hod Hotovo!
Objem nádržky
5,6 l Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Hĺbka
150 mm Hotovo!
Šírka
230 mm Hotovo!
Výška
370 mm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

si děláte už srandu ne??jak dlouho na to budu čekat??pořád prodlužujete termín

zdravím,kde se dají koupit nějaké aromatické vůně??

Dnes jsem si přístroj zakoupil a pokusil se nádržku naplnit vodou, ale stále protéká. Napadlo mne nádržku naplnit na přístroji, ale bohužel opět vyteče spodem ven. Buďto je to vada přístroje, nebo něco dělám špatně, ale v návodě, který je krom několika cizích jazyků a ve slovenštině nic není. - Jen abych vyjmul nádržku, naplnil vodou, vložil do přístroje a zapnul.

Diskusia a poradňa k Klarstein Nibelheim - čierny
Príslušenstvo pre Klarstein Nibelheim - čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Klarstein Nibelheim - černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Klarstein Nibelheim - Fekete.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií