Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Klarstein Sevilla - čierny

Zobraziť katalóg
Klarstein Sevilla - čierny
Zvlhčovač vzduchu - ultrazvukový, 30W, nádrž na vodu 4.5l, 3 stupne rozprašovania, aromatické funkcie, ionizátor, diaľkové ovládanie
Kód:  KLAZV035 Produktové číslo:  4260414895289 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Klarstein Sevilla - čierny

Vďaka čiernemu zvlhčovaču vzduchu Klarstein Sevilla sa zbavíte všetkých ťažkostí spojených s príliš suchým vzduchom v prostredí. Pôsobí pozitívne nielen na dýchacie cesty, ktorým výrazne uľavuje a zvyšuje ich odolnosť voči chorobám, ale má pozitívny vplyv aj na drevený nábytok v miestnosti, ktorý je v príliš suchom vzduchu náchylný na praskanie. Kompaktné rozmery, zaoblený dizajn a množstvo funkcií robí zo zvlhčovača Sevilla toho správneho pomocníka v boji proti nezdravo suchému ovzdušiu.

Kľúčové vlastnosti zvlhčovača vzduchu Klarstein Sevilla v čiernom vyhotovení

  • Výrazne uľavuje dýchacím cestám namáhaným príliš suchým vzduchom
  • Pôsobí pozitívne na vzhľad a životnosť dreveného nábytku
  • Zvlhčovač Sevilla umožňuje nastaviť mieru vlhkosti vzduchu
  • Integrovaný senzor automaticky meria vlhkosť vzduchu
  • Ionizátor zbavuje vzduch prachových častíc, baktérií a zápachu
  • Ultrazvuková technológia zaručuje tichý chod

Prispôsobí sa vašim potrebám

Zvlhčovač vzduchu Klarstein Sevilla umožňuje používateľské nastavenie miery vlhkosti vzduchu v rozsahu 40 % – 80 %, presne podľa vašich potrieb a požiadaviek. Vďaka vnútornému senzoru nie je potrebné zariadenie strážiť, samo rozpozná, keď miera vlhkosti klesne pod nastavenú hodnotu a automaticky začne pracovať. O čisté hygienické prostredie sa postará vstavaný ionizátor, ktorý účinne zbavuje vzduch prachu, baktérií aj zápachu. Pridaním aromatického oleja vytvoríte v miestnosti príjemnú atmosféru vhodnú pre prácu aj odpočinok. Ovládanie zvlhčovača Sevilla prebieha jednoducho cez prehľadný predný panel, ktorý je vybavený šiestimi tlačidlami a informačným displejom. Disponuje aj funkciou časovača, ktorý umožní automatické spustenie vo vami nastavený čas. Pre pohodlné ovládanie z väčšej vzdialenosti je pribalený intuitívny diaľkový ovládač. Doprajte si zdravý hlboký nádych so zvlhčovačom Klarstein Sevilla.

Parametre a špecifikácia

Príkon
30 W Hotovo!
Zvlhčovací výkon
300 ml/hod Hotovo!
Objem nádržky
4,5 l Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
30 W Hotovo!
Zvlhčovací výkon
300 ml/hod Hotovo!
Objem nádržky
4,5 l Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Hĺbka
250 mm Hotovo!
Šírka
200 mm Hotovo!
Výška
270 mm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Klarstein Sevilla - čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Klarstein Sevilla - černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Klarstein Sevilla párásító - fekete.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií