AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Klarstein VapoAir

Zobraziť katalóg
Klarstein VapoAir
4,3 4 hodnotení
Zvlhčovač vzduchu ultrazvukový, príkon 30 W, zvlhčovací výkon 350 ml/hod, objem nádržky 5,5 l, hlučnosť 35 dB, časovač, ionizácia, udržovanie vlhkosti, meranie vlhkosti, automatické vypnutie, nastaviteľná úroveň uvoľňovania pary, tri stupne zvlhčovania, aromaterapia (vhodné na aromatické olejčeky), detská poistka, otočné hmlové trysky, led displej s ukazovateľom aktuálnej vlhkosti vzduchu, čistiaca kefa a diaľkové ovládanie, farba čierna
Kód:  KLAZV676 Produktové číslo:  4260509687676 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Klarstein VapoAir

Výrazný, pôsobivo tmavý dizajn v spojení s množstvom inteligentných funkcií ponúka ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Klarstein VapoAir. Vďaka výkonu až 350 ml jemnej hmly za hodinu sa vo vašej domácnosti spoľahlivo postará o príjemný vzduch a ideálne podmienky jeho vlhkosti. Hmla uniká hneď dvomi otvormi, a pretože vám zvlhčovač ponúka veľa možností na jej reguláciu a na nastavenie úrovne vlhkosti vzduchu, vždy nájdete intenzitu ideálnu práve pre vás. Dokonca si môžete zvoliť medzi studenou a teplou parou. Veľká nádrž na vodu vám potom zabezpečí hodiny prevádzky bez nutnosti vášho zásahu a zabudovaný keramický filter sa postará o kvalitu a mäkkosť vody.

Kľúčové vlastnosti zvlhčovača vzduchu Klarstein VapoAir

  • Inteligentný zvlhčovač vzduchu VapoAir nemeckej značky Klarstein
  • Výrazný, elegantný dizajn v tvare čierneho obelisku
  • Moderná, úsporná ultrazvuková technológia
  • Výkon až 350 ml/h najjemnejšej vodnej hmly
  • VapoAir s 2 voľne otočnými hmlovými dýzami
  • Zvlhčovač Klarstein s dotykovým ovládaním a digitálnym displejom
  • Možnosť riadenia pomocou diaľkového ovládania
  • Veľká nádrž na vodu (5,5 l) s indikáciou pri nutnosti doplniť vodu
  • Zvlhčovač ponúkajúci množstvo inteligentných funkcií
  • Automatická funkcia regulácie vlhkosti vzduchu
  • Zvlhčovač vzduchu VapoAir s funkciou časovača
  • Zapínateľný ionizátor na odstránenie zápachu
  • Výhrevný režim pre jemnú, teplú hmlu
  • Integrovaná nádobka na rozprašovanie vonných olejov
  • Keramický filter na čistenie a zmäkčenie vody pre čistú paru

Inteligentný zvlhčovač vzduchu Klarstein VapoAir

Neprehliadnuteľný zvlhčovač vzduchu v tvare temného obelisku Klarstein VapoAir vám ponúka veľa možností. Môžete ho využiť napríklad na aromaterapiu. Aróma difuzér je možné naplniť vonnými olejmi a prevoňať byt niektorou z vašich obľúbených vôní. V prípade, že sa naopak budete chcieť zbaviť napríklad cigaretového dymu, stačí zapnúť iónovú funkciu. Ionizátor odbúrava nepríjemné zápachy, viaže jemné čiastočky prachu zo vzduchu a umožňuje ich pokles. Zvlhčovač je vybavený aj časovačom, externým meračom aktuálnej vlhkosti vzduchu v miestnosti a nechýba mu ani detský zámok. A vďaka dômyselným poistkám sa vám nepodarí ani nevhodná manipulácia s nádržou vody počas prevádzky. V prípade, že vody v nádrži už bude na bezpečnú prevádzku príliš málo, zvlhčovač sa automaticky sám vypne.

Pôsobivý dizajnový kúsok s diaľkovým ovládaním

Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Klarstein VapoAir vás rozhodne nebude rušiť vďaka svojej nízkej prevádzkovej hlučnosti. Zato vás celkom určite poteší jednoduchosťou ovládania. Všetky nastavenia vykonáte na podsvietenom dotykovom displeji na prednej strane zvlhčovača alebo ešte jednoduchšie a hlavne pohodlnejšie pomocou diaľkového ovládania. Už nebudete musieť riešiť, aké je vonku počasie. Vo vašej domácnosti bude stále svieži vzduch. A až sa vám prestane páčiť elegancia čierneho funkčného krásavca, zapnete modré LED svetlo v nádrži na vodu a na ten tmavý obelisk si trochu posvietite.

Obsah balenia:
1× zvlhčovač vzduchu
1× diaľkové ovládanie
1× CR2025 gombíková baterka
1× čistiaca kefka
1 × manuál

Prevádzkové podmienky:
Izbová teplota 5 – 40 °C/vzdušná vlhkosť <80 %

Napájanie diaľkového ovládania:
1× CR2025 gombíková batéria (súčasť balenia)

Hmotnosť:
2,8 kg

Parametre a špecifikácia

Príkon
30 W / 110 W (s provozem / bez provozu ionizátoru) Hotovo!
Zvlhčovací výkon
350 ml/hod Hotovo!
Objem nádržky
5,5 l Hotovo!
Hlučnosť
35 dB Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
30 W / 110 W (s provozem / bez provozu ionizátoru) Hotovo!
Zvlhčovací výkon
350 ml/hod Hotovo!
Objem nádržky
5,5 l Hotovo!
Hlučnosť
35 dB Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Časovač, Ionizácia, Udržovanie vlhkosti, Meranie vlhkosti, Automatické vypnutie, Nastaviteľná úroveň uvoľňovania pary, Tri stupne zvlhčovania, Detská poistka, Otočné hmlové trysky, LED displej s ukazovateľom aktuálnej vlhkosti vzduchu, Čistiaca kefa, Diaľkové ovládanie Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Hĺbka
24 cm Hotovo!
Šírka
20 cm Hotovo!
Výška
36 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Tento týden jsem si zakoupil u Vás zvlhčovač vzduchu od firmy Klarstein Vapoair. V návodu je uvedeno, že je nutné přístroj čistit a to převážně zvukový snímač a vodní nádržku. Výrobce uvádí, že se má použít nějaký čistící roztok a čistící tekutina. Nemají se používat čistící prostředky, nebo chemické roztoky, které nejsou vyrobeny jejich společností. Nikde nemůžu najít o jaký typ roztoku a tekutiny jde. Neradi bychom přístroj poškodili. Můžete mi poradit, o jaký typ přesně jde a kde to lze pořídit? Děkuji Ch.

dobrý den, chci se zeptat jestli je v pořádku, že i při vypnutém přístroji stále probíhá tvorba páry. již několikrát se stalo že přístroj zespoda protekl. dále se stává že se automaticky vypíná a když ho zapnu tak jen pípne a zase se vypne.

Dobrý den, tento typ zvlhčovače Klarstein VapoAir jsem našel za 2499 kč. A u Vás stojí 2999 kč. Dala by se upravit cena i u Vás? Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k Klarstein VapoAir
Príslušenstvo pre Klarstein VapoAir Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Klarstein VapoAir. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Klarstein VapoAir.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií