AD homeoffice AD homeoffice

Klarstein VapoAir Opal

Zobraziť katalóg
Klarstein VapoAir Opal
4,2 6 hodnotení
Zvlhčovač vzduchu ultrazvukový, príkon 110 W, zvlhčovací výkon 300 ml/hod, objem nádržky 5 l, časovač, ionizácia, udržovanie vlhkosti, meranie vlhkosti, automatické vypnutie, nastaviteľná úroveň uvoľňovania pary, podsvietenie, aromaterapia (vhodné na aromatické olejčeky), detská poistka, led displej s ukazovateľom aktuálnej vlhkosti vzduchu, čistiaca kefa a diaľkové ovládanie, farba čierna a sivá
Kód:  KLAZV906 Produktové číslo:  4060656105906 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Klarstein VapoAir Opal

Výrazný, pôsobivo antracitový dizajn v spojení s množstvom inteligentných funkcií ponúka ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Klarstein VapoAir Opal. Vďaka výkonu až 300 ml jemnej hmly za hodinu sa vo vašej domácnosti spoľahlivo postará o príjemný vzduch a ideálne podmienky jeho vlhkosti. Hmla uniká otvorom v hornej časti prístroja, a pretože vám zvlhčovač ponúka veľa možností na jej reguláciu a na nastavenie úrovne vlhkosti vzduchu, vždy nájdete intenzitu ideálnu práve pre vás. Dokonca si môžete zvoliť medzi studenou a teplou parou. Veľká nádrž na vodu vám potom zabezpečí hodiny prevádzky bez nutnosti vášho zásahu a zabudovaný keramický filter sa postará o kvalitu a mäkkosť vody.

Kľúčové vlastnosti zvlhčovača vzduchu Klarstein VapoAir Opal

  • Inteligentný zvlhčovač vzduchu VapoAir Opal nemeckej značky Klarstein
  • Výrazný, elegantný dizajn v tvare čierno-sivého obelisku
  • Moderná, úsporná ultrazvuková technológia
  • Výkon až 300 ml/h najjemnejšej vodnej hmly
  • Sedem úrovní na únik pary zvlhčujúcej suchý vzduch v miestnosti
  • Zvlhčovač Klarstein s dotykovým ovládaním a digitálnym displejom
  • Možnosť riadenia pomocou diaľkového ovládania
  • Veľká nádrž na vodu (5 l) s indikáciou pri nutnosti doplniť vodu
  • Zvlhčovač ponúkajúci množstvo inteligentných funkcií
  • Automatická funkcia regulácie vlhkosti vzduchu
  • Zvlhčovač vzduchu VapoAir Opal s funkciou časovača
  • Zapínateľný ionizátor na odstránenie zápachu
  • Výhrevný režim pre jemnú, teplú hmlu
  • Integrovaná nádobka na rozprašovanie vonných olejov
  • Keramický filter na čistenie a zmäkčenie vody pre čistú paru

Inteligentný zvlhčovač vzduchu Klarstein VapoAir Opal

Neprehliadnuteľný zvlhčovač vzduchu v tvare antracitového obelisku Klarstein VapoAir Opal vám ponúka veľa možností. Môžete ho využiť napríklad na aromaterapiu. Aróma difuzér je možné naplniť vonnými olejmi a prevoňať byt niektorou z vašich obľúbených vôní. V prípade, že sa naopak budete chcieť zbaviť napríklad cigaretového dymu, stačí zapnúť iónovú funkciu. Ionizátor odbúrava nepríjemné zápachy, viaže jemné čiastočky prachu zo vzduchu a umožňuje ich pokles. Zvlhčovač je vybavený aj časovačom a externým meračom aktuálnej vlhkosti vzduchu v miestnosti. Vybrať si môžete hneď z niekoľkých režimov – automatického, zdravého, detského, alebo nočného. Ak si zvolíte napríklad automatický režim, potom zvlhčovač vzduchu vypočíta optimálnu vlhkosť a pokúsi sa ju dosiahnuť. A vďaka dômyselným poistkám sa vám nepodarí ani nevhodná manipulácia s nádržou vody počas prevádzky. V prípade, že vody v nádrži už bude na bezpečnú prevádzku príliš málo, zvlhčovač sa automaticky sám vypne.

Pôsobivýný dizajnový kúsok s diaľkovým ovládaním

Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Klarstein VapoAir Opal vás rozhodne nebude rušiť vďaka svojej nízkej prevádzkovej hlučnosti. Zato vás celkom určite poteší jednoduchosťou ovládania. Všetky nastavenia vykonáte na podsvietenom dotykovom displeji na prednej strane zvlhčovača alebo ešte jednoduchšie a hlavne pohodlnejšie pomocou diaľkového ovládania. Už nebudete musieť riešiť, aké je vonku počasie. Vo vašej domácnosti bude stále svieži vzduch. A až sa vám prestane páčiť elegancia sivého funkčného krásavca, zapnete LED svetlo v nádrži na vodu a na ten tmavý obelisk si trochu posvietite.

Obsah balenia:
1× zvlhčovač vzduchu
1× diaľkové ovládanie
1× čistiaca kefka
1× manuál

Hmotnosť:
2,5 kg

Parametre a špecifikácia

Príkon
110 W Hotovo!
Zvlhčovací výkon
300 ml/hod Hotovo!
Objem nádržky
5 l Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
110 W Hotovo!
Zvlhčovací výkon
300 ml/hod Hotovo!
Objem nádržky
5 l Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Hĺbka
23 mm Hotovo!
Šírka
18 mm Hotovo!
Výška
37 mm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mohu poprosit o informaci jaká se doporučuje velikost místnosti?

Dobrý den, zakoupil jsem tento produkt v použitém stavu. V balení chybí aromadifuzer. Je možno jej od Vás obdržet samostatně, nebo je nutno produkt vrátit a objednat nový. Petr

dobrý deň, výrobok mi bol doručený bez nádobky na aromatické olejčeky. Akým spôsobom sa k nej môžem dostať? Ste schopni mi ju doručiť?

Diskusia a poradňa k Klarstein VapoAir Opal
Príslušenstvo pre Klarstein VapoAir Opal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Klarstein VapoAir Opal. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Klarstein VapoAir Opal.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií