Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

Klarstein Vita Pure 35 W - čierny

Zobraziť katalóg
Klarstein Vita Pure 35 W - čierny
5 1 hodnotení
Čistička vzduchu príkon 35 W, odporúčaná veľkosť miestnosti 35 m2, filter: uhlíkový, časovač, regulácia výkonu a ionizácia vzduchu
Kód:  KLAZV027 Produktové číslo:  4260359389447 Stránky výrobcu
Klarstein Vita Pure 35 W - čierny Predaj skončil

Klarstein Vita Pure 35 W - čierny

Čistička vzduchu Klarstein Vita Pure v elegantnej čiernej farbe vyplní všetky vaše sny o čistom a zdravom vzduchu, ktorý bude radosť dýchať. Filter s aktívnym uhlím sa postará o likvidáciu všetkých nepríjemných pachov a dve integrované UV lampy vzduch dokonale sterilizujú a vytvoria tak hypoalergénne prostredie. Vnútri čističky Vita Pure nájdete aj ionizátor, ktorý pomocou záporných iónov zachytí aj najmenšie zrnko prachu.

Kľúčové vlastnosti čističky vzduchu Klarstein Vita Pure v čiernom vyhotovení

  • Aktívny uhlíkový filter odstráni zápach
  • Ionizátor zachytí mikročastice prachu
  • UV lampy sa postarajú o dokonalú sterilizáciu prostredia
  • Jednoduchý elegantný dizajn čističky Vita Pure je vhodný do každého interiéru

Zdravý vzduch a jednoduchá údržba

Čistička Klarstein Vita Pure disponuje aktívnym uhlíkovým filtrom, ktorý bez problémov zachytí nečistoty a zbaví vzduch nepríjemného zápachu. Ovzdušie miestnosti sa tak stane zdravším predovšetkým pre alergikov a ľudí s dýchacími ťažkosťami. Čerstvý vzduch má navyše pozitívny vplyv na dobrú koncentráciu a odstráni počiatočnú únavu, takže jeho benefity ocenia aj ľudia pracujúci v kanceláriách. Životnosť uhlíkového filtra je jeden rok a jeho údržba vyžaduje iba vysatie a umytie malým množstvom vody. Integrovaný ionizátor vysiela do ovzdušia záporné ióny, ktoré na seba viažu čiastočky prachu a následne klesajú k zemi. Čistička Vita Pure tak účinne zbavuje vzduch nečistôt a vytvára hypoalergénne prostredie vhodné pre alergikov a astmatikov. Funkcia časovača pracuje s tromi režimami a regulátor intenzity filtrácie ponúka tri úrovne. Dajte prednosť zdravému čistému prostrediu s čističkou Klarstein.

Parametre a špecifikácia

Príkon
35 W Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
35 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
60 dB(A) Hotovo!
Minimálna hlučnosť
30 dB(A) Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
35 W Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
35 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
60 dB(A) Hotovo!
Minimálna hlučnosť
30 dB(A) Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Uhlíkový Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Klarstein Vita Pure 35 W - čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Klarstein Vita Pure 35W - černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Klarstein 35W Pure Vita - fekete.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií