Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Aplikace

Klarstein XJ3-GRENOBLE

Zobraziť katalóg
Klarstein XJ3-GRENOBLE
5 1 hodnotení
Zvlhčovač vzduchu vhodný do miestnosti s veľkosťou 40 m2, hlučnosť 30 dB, časovač a ionizácia, farba biela
Kód:  KLAZV031 Produktové číslo:  4260365793887 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Klarstein XJ3-GRENOBLE

Čistič vzduchu Grenoble v bielej farbe od nemeckého výrobcu Klarstein je ideálnym riešením do miestností vo veľkosti do 40 m2. Či už ste alergik alebo len chcete zbaviť svoj byt peľu, prachu či drobných mušiek, filtračný systém čističa Grenoble je vám plne k dispozícii. Vďaka viacvrstvovému vyhotoveniu eliminuje zo vzduchu 99,97 % všetkých mikročastíc a zanecháva vzduch príjemne svieži a čistý. Vďaka tichej prevádzke bude čistý vzduch tým jediným, čo si všimnete. Čistič vzduchu Grenoble navyše obsahuje aktívny uhlíkový filter a ionizátor pre ešte väčšiu efektivitu.

Kľúčové vlastnosti čističa vzduchu Klarstein Grenoble v bielej farbe

  • Kompaktné rozmery sú vhodné aj do menších miestností
  • Zbavuje vzduch peľu, prachu a drobných častíc
  • Ionizátor čističa Grenoble pritiahne aj najmenšie prachové častice
  • Aktívny uhlíkový filter odstráni nepríjemné pachy
  • Tichá prevádzka zaisťuje nerušený spánok
  • Nastaviteľný časovač

Vzduch, ktorý je radosť dýchať

Trojvrstvový filtračný systém čističa Grenoble dokáže bez problémov eliminovať aj najmenšie častice zo vzduchu, čo ocenia predovšetkým alergici, ktorí majú problémy s peľom či prachom. Aktívny uhlíkový filter účinne zbavuje miestnosť všetkých nepríjemných pachov a jeho ľahká údržba vyžaduje iba vysanie vysávačom a prípadne umytie vodou. Vďaka tomu je možné uhlíkový filter používať až po dobu 12 mesiacov. Prítomná je aj funkcia ionizátora, ktorá nabíja vzduch zápornými iónmi a tým priťahuje prachové častice. Prostredie miestnosti je po jeho použití hypoalergénne a uľahčuje dýchanie nielen alergikom, ale aj astmatikom.

Jednoduchá obsluha

Obsluha čističa Grenoble je jednoduchá vďaka prehľadnej sekcii na prednej strane prístroja, využiť je možné aj dodávaný diaľkový ovládač. Pre vašu potrebu je možné nastaviť hneď tri rýchlosti čistenia a praktický časovač umožňuje prispôsobenie sa vášmu dennému cyklu. Tichý chod čističa Klarstein Grenoble nenaruší spánok vás ani vašich detí. Doprajte si potešenie z dokonale čistého vzduchu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zchladí to místnost 2*3*2 m?

Diskusia a poradňa k Klarstein XJ3-GRENOBLE
Príslušenstvo pre Klarstein XJ3-GRENOBLE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Klarstein XJ3-GRENOBLE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Klarstein XJ3-GRENOBLE.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií