PET Vyhraj lístky na EURO 2024

Klipsch Image One II

Zobraziť katalóg
Klipsch Image One II
4,0 1 hodnotení
Slúchadlá ľahká, extra basy, izolácia okolitého hluku, odolné proti vlhkosti, citlivosť 110dB, frekvenčný rozsah 16 Hz - 23 000Hz, impedancia 32 ohm, dĺžka kábla 1.4m, puzdro, redukcia na 6.3mm jack
Kód:  KLP014 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Klipsch Image One II

Prenosné slúchadlá Klipsch Image One budú skvelým partnerom pri domácom počúvaní. Vďaka třítlačítkovému ovládanie s mikrofónom si budú skvele rozumieť is prenosnými zariadeniami iPod, iPhone či iPad. Pokrývajú široký frekvenčný rozsah as množstvo dynamických detailov prináša prekvapivo realistický zvuk aj pri svojej kompaktnej konštrukcii.



Kvalita podložená tradíciou


Klipsch Image One sú veľmi pohodlná a ponúkajú rovnako detailné reprodukciu zvuku, ktorú spoločnosť Klipsch prináša náročným poslucháčom už od roku 1946. Ľahké otočné mušle sú vyrobené zo špeciálnej pamäťovej peny zaisťujúce hodiny počúvania bez otlačení, vynikajúce pasívne izoláciu okolitého hluku , A zdôraznený basový základ.



Ideálne príslušenstvo pre iPod, iPhone či iPad


Klipsch Image One je tiež jedným z prvých supraaurálnych modelov, ktorý je vybavený mikrofónom a trojtlačidlovým ovládaním hlasitosti pre iPod/iPhone/iPad . Ďalšou prednosťou, ktorou oceníte na cestách pri prenášaní je určite kvalitne spracovaný kábel s vysokou odolnosťou voči poškodeniu aj zamotania. Aktuálne informácie o konkrétnej kompatibilite diaľkového ovládania nájdete priamo na stránkach výrobcu .



Užívateľský komfort je samozrejmosťou


Ovládacie prvky sú umiestnené na úrovni hrudníka, na ktorom sa súčasne schádza káble z oboch mušlí. Mikrofón ponúka veľmi efektívne snímanie zvuku v plnom rozsahu 360 ° a je tiež vybavený nevyhnutnou redukciou nežiaduce ozveny , Takže vás bude počuť každý krištáľovo jasne, bez toho aby museli hovoriť smerom k mikrofónu.



Kľúčové prvky:
  • Mikrofón a 3 tlačidlá na ovládanie hudby a hovoru pre Apple iPod/iPhone/iPad.
  • Nastaviteľná koženková čelenka .
  • Vysoké pohodlie a izolácia proti hluku.

Parametre a špecifikácie:

Zvukové charakteristiky:
Citlivosť: 110 dB/mW
Impedancia: 32 ohm
Frekvenčný rozsah: 16 - 23 000 Hz
Meniče: 40mm s neodymovými magnetmi

Pripojenie:
Vedenie kábla: symetrické (do oboch mušlí)
Dĺžka kábla: 1,4 m
Konektor: 3,5 mm jack, priamy

Prevedenie:
Farba: čierna s chrómovými akcentmi
Konštrukcia: uzavretá
Uloženie: supraaurálne (na ucho)
Hmotnosť: 138 g

Štandardné príslušenstvo:
Puzdro
Redukcia na 6,3 mm jack
Adaptér do lietadla

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Klipsch Image One II Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Klipsch Image One II. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Klipsch Image One II. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Klipsch Image One II. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Klipsch Image One II.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií