AD elektro AD elektro

KOCOSTAR Foot Moisture Pack 14 ml

Zobraziť katalóg
KOCOSTAR Foot Moisture Pack 14 ml
5 1 hodnotení
Maska – na nohy, hydratuje, zjemňuje a uvoľňuje chodidlá, svieža vôňa, rýchla a jednoduchá aplikácia - 2,45 €/ks - 285,71 €/1 l
Kód:  NOH111 Produktové číslo:  8809328320843
KOCOSTAR Foot Moisture Pack 14 ml Predaj skončil

KOCOSTAR Foot Moisture Pack 14 ml

Nezabúdajte sa starať aj o vaše chodidlá, potrebujú rovnakú starostlivosť ako zvyšok vášho tela. Ani si neuvedomujeme koľko práce pre nás nohy dokážu urobiť. Niekedy sú v práci celý deň na nohách, inokedy nás zase donesú na najvyššiu horu pri výlete v prírode. Doprajte im zaslúžený odpočinok s maskou na nohy Foot Moisture kórejskej značky Kocostar, ktorá sa o ne postará ako v tom najluxusnejšom salóne. Maska Kocostar obsahuje bambucké maslo slúžiace na hĺbkovú hydratáciu, výživu a zjemnenie pokožky chodidiel. Foot Moisture maska má tvar ponožiek, čím vám veľmi uľahčuje použitie, jednoducho si ju len obujete ako klasické ponožky. Po použití bude pokožka hebká a jemná a vaše namáhané chodidlá sa budú cítiť sviežo a oddýchnuto. Doprajte svojim nohám starostlivosť akú si zaslúžia s Kocostar Foot Moisture.

Kľúčové vlastnosti masky na nohy Kocostar Foot Moisture

  • Ošetrujúca maska na nohy v tvare ponožiek
  • Maska hydratuje, vyživuje a zjemňuje pokožku vďaka obsahu bambuckého masla
  • Kocostar Foot Moisture uľavuje vašim chodidlám po náročnom dni
  • Chodidlá sa budú po použití masky Kocostar cítiť oddýchnuté a nabité energiou

Použitie:
Čisté a suché nohy vložte do ponožiek s maskou a nechajte pôsobiť 20 minút. Po zložení ponožiek vmasírujte zvyšné sérum do pokožky chodidiel.

Zloženie:
Water, glycerin, butylene glycol, cetyl ethylhexanoate, cetearyl alcohol, stearic acid, polysorbate 60, cyclopentasiloxane, cyclohexasiloxane, dimethicone, glyceryl stearate, peg-100 stearate, sorbitan stearate, butyrospermum parkii (shea) butter, carthamus tinctorius (safflower) seed oil, argania spinosa kernel oil, aloe barbadensis leaf extract, cucumis sativus (cucumber) fruit extract, opuntia coccinellifera fruit extract, citrus aurantifolia (lime) fruit extract, pyrus malus (apple) fruit extract, salix alba (willow) bark extract, malva sylvestris (mallow) leaf extract, lavandula angustifolia (lavender) extract, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, monarda didyma leaf extract, freesia refracta extract, chamomilla recutita (matricaria) flower/leaf extract, prunus mume fruit extract, spirulina platensis extract, 1,2-hexanediol, citrus limon (lemon) fruit extract, caprylyl glycol, illicium verum (anise) fruit extract, carbomer, arginine, phenoxyethanol, disodium edta, fragrance.

Parametre a špecifikácia

Objem
14 ml Hotovo!
Typ produktu
Maska Hotovo!

Objem

Objem
14 ml Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Maska Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KOCOSTAR Foot Moisture Pack 14 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KOCOSTAR Foot Moisture Pack 14 ml.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií