Kodak Cartridge DOCK 80

Zobraziť katalóg
Kodak Cartridge DOCK 80
Fotopapier 80 listov, rozmer 10 × 15 cm, určené pre termosublimačné tlačiarne, lesklý
Kód:  PLR043 Produktové číslo:  PHC-80

Kodak Cartridge DOCK 80

Kodak PHC-80 je originálna kartridž Kodak kompatibilná s termosublimačnými tlačiarňami Kodak Dock a Kodak Dock WiFi. K tlači fotografií budete potrebovať iba túto kartridž, ktorá zaistí tlač všetkých farieb. Výmena kazety je veľmi jednoduchá – stačí ju len zasunúť do tlačiarne. Balenie obsahuje celkom 80 listov papiera.

Kľúčové vlastnosti Kodak Cartridge DOCK 80

  • 80 listov
  • Rozmer: 10 × 15 cm
  • Technológia D2T2
  • Jednoduchá výmena

Životnosť fotografie až 10 rokov

Tlačiarne Kodak Dock fungujú na technológii tlače D2T2, teda tlače troch farieb – žltá, purpurová a azúrová, ktoré sú rozptýlené na papieri po sebe. Štvrtá vrstva je potom špeciálny vrchný náter – laminácia chrániaci kvalitu fotografie. Tento spôsob tlače nevyžaduje sušenie a fotografie sú navyše odolné voči odtlačkom prstov a vlhkosti. Výrobca sľubuje výdrž fotografie v pôvodnom stave až po dobu 10 rokov.


Parametre a špecifikácia

Formát fotopapiera
10 × 15 cm Hotovo!
Určené pre
Termosublimačné tlačiarne Hotovo!
Počet listov
80 listov Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!

Základné vlastnosti

Formát fotopapiera
10 × 15 cm Hotovo!
Určené pre
Termosublimačné tlačiarne Hotovo!
Počet listov
80 listov Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den chci se zeptat mam termo tiskarnu Kodak EasyShare photo printer 300 , jestli bude sada Kodak Cartridge DOCK 80 kompatibilní děkují za radu hezký den K.P.

Vážení ! Bude tato cardridge kompaktibilní i s tiskárnou easy share photo printer 500 Kodak ? Vizuealně to tak vypadá. Děkuji.

Dobrý den měl bych dotaz k tomuto produktu mám tiskárnu Kodak EasyShare printer dock 4000. Zajímalo by mě jestli by pasoval k mojí tiskárně,původní cartridge je ale na 10 foto papírů. Děkuji za odpověď s pozdravem Leoš Holbík

Diskusia a poradňa k Kodak Cartridge DOCK 80
Príslušenstvo pre Kodak Cartridge DOCK 80 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kodak Cartridge DOCK 80. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kodak Cartridge DOCK 80. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kodak Cartridge DOCK 80. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kodak Cartridge DOCK 80.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií