Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Vyhraj lístky na EURO 2024

Kodak MINISHOT COMBO 2 Retro White

Zobraziť katalóg
Kodak MINISHOT COMBO 2 Retro White
Instantný fotoaparát – s pevným ohniskom, vstavaný blesk, selfie zrkadlo, rozhranie Micro USB, napájanie zaisťuje micro USB kábel, rozlíšenie snímača 10 Mpx, elektronický hľadáčik, 1,7" displej, rozmery fotografie na tlač 54 × 86 mm (V׊), hmotnosť 238 g, biela farba
Kód:  OCO80a4 Produktové číslo:  C210RW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kodak MINISHOT COMBO 2 Retro White Predaj skončil

Kodak MINISHOT COMBO 2 Retro White

Instantný fotoaparát Kodak Minishot Combo 2 retro biely

Kodak Minishot Combo 2, to nie je len moderná okamžitá fotografia, ale funguje zároveň ako malá prenosná tlačiareň! S týmto fotoaparátom v modernom retro bielom vyhotovení budete môcť tlačiť zhotovené fotografie z vášho smartfónu bez väčšieho oneskorenia. Vyfotíte snímky s rozlíšením 10 Mpx a následne ich budete môcť tlačiť na farebne vysoko kvalitné fotografie s rozmerom 54 × 86 mm, ktoré sú odolné voči blednutiu farieb, ale tiež vode, prachu či zachytávaniu odtlačkov prstov. Samozrejmosťou je funkcia automatického ostrenia a mnoho ďalších vymožeností. Dobre vám tiež poslúži bezplatná aplikácia Kodak Instant Printer, v ktorej si budete môcť fotografie upraviť podľa vašich predstáv pomocou filtrov, koláží a ďalších funkcií a okamžite ich zhmotniť do fyzickej podoby. Vďaka fotoaparátu Kodak Minishot Combo 2 už žiadne vaše spomienky nevyblednú.


Kľúčové vlastnosti instantného fotoaparátu Kodak Minishot Combo 2 retro biely

  • Instantný fotoaparát, ktorý funguje aj ako tlačiareň zo smartfónu alebo tabletu
  • Vyfotí snímky s rozlíšením 10 Mpx
  • Rozmer vytlačenej fotografie je 54 × 86 mm
  • Kodak Minishot Combo 2 retro biely zvládne vytlačiť v tej najvyššej kvalite pri porovnaní s konkurenciou iných instantných fotografií na trhu
  • Farebná škála dosiahne až na 16,7 miliónov farieb
  • Fotografie majú ochranný filter proti blednutiu farieb, zachytávaniu odtlačkov prstov, vode či prachu
  • O všetkom máte prehľad na 1,7" LCD hľadáčiku
  • Retro biely Kodak Minishot Combo 2 je vybavený funkciami ako automatické zaostrovanie a expozícia, ďalej tiež automatické vyváženie bielej
  • V zhoršených svetelných podmienkach vám pomôže automatický blesk
  • Vďaka Bluetooth pripojeniu môžete svoje fotografie z Minishot Combo 2 ukladať priamo do svojho inteligentného telefónu
  • Budete mať možnosť priamej tlače zo sociálnych sietí Facebook, Instagram či Google Photos
  • V balení nájdete okrem instantného fotoaparátu Kodak Minishot Combo 2 bieleho v retro vyhotovení tiež micro USB kábel na nabíjanie


S bezkonkurenčnou technológiou vaše vytlačené spomienky nikdy nevyblednú

Retro biely instantný fotoaparát Kodak Minishot Combo 2 dostal do výbavy technológiu termosublimačnej tlače D2T2 - 4PASS, ktorá sa používa napr. vo foto kútikoch či bežných domácich tlačiarňach. Ide o technológiu najvernejšie vykresľujúcu farby. Postupne sa na fotografický papier nanesú 3 farby - žltá, purpurová a azúrová, čo sa môže zdať jednoduché, keď sa však dokopy preľnú, vznikne kombinácia až neuveriteľných 16,7 miliónov fariebAko posledná je na snímky vytlačené fotoaparátom Kodak Minishot Combo 2 pridaná ochranná vrstva laminácie, vďaka ktorej zostanú farby na fotografii žiarivé a živé. Táto technológia prináša najlepšie výsledky medzi instantnými fotografiami na trhu.

Ochrana proti znečisteniu

Vrchná laminácia fotoaparátu Kodak Minishot Combo 2 má, okrem zachovania pestrosti farieb vašich vytlačených spomienok, aj ďalšie užitočné funkcie. Nemusíte sa už obávať ušpinenia vašich fotografií, keď ich necháte kolovať medzi priateľmi. Laminácia zabráni zachytávaniu odtlačkov prstov, okrem toho sa tiež postará o odolnosť voči vlhkosti, vode či prachu.

Retro biely Kodak Minishot Combo 2 šetrí vaše peniaze

Oproti iným instantným fotoaparátom má Kodak Minishot Combo 2 retro biely ďalšiu výhodu. Na 1,7" LCD displeji si urobenú fotografiu môžete najprv prezrieť a až potom si ju nechať vytlačiť. Budete sa tak môcť rozhodnúť, či sa vám snímka podarila alebo ju budete chcieť dokonca priamo vo fotoaparáte dodatočne ľahko upraviťNeprichádzate tak o cennú náplň fotoaparáte Kodak Minishot Combo 2 s nepodarenými pokusmi, ako je to u iných instantných zariadení, ktoré fotografiu tlačia bez vyzvania. O vydarené snímky aj za horších svetelných podmienok sa stará výkonný automatický blesk.

Na fotografiách Kodak Minishot Combo 2 už nebude nikto chýbať

Kto by sa nechcel zvečniť s priateľmi na skupinovej fotografii, ktoré sú dnes tak obľúbené. Vďaka zrkadielku, ktoré je u instantného fotoaparáta Kodak Minishot Combo 2 umiestnené na prednej strane, uvidíte presne, ktorých členov partie ešte nemáte v zábere. Zrkadielko využijete aj pri fotení moderných selfie snímok. A ak potrebujete zaobstarať záber z väčšej vzdialenosti, iste oceníte časovač a možnosť spúšte ovládanej cez mobilnú aplikáciu.


Veľa tvorivých možností úpravy vašich fotografií

S fotoaparátom Kodak Minishot Combo 2 sa nikdy nebudete nudiť. Priamo v zariadení totiž nájdete ponuku hneď niekoľkých kreatívnych filtrov, rovnako ako režimov fotenia, s ktorými sa dozaista poriadne vyhráte. Máte tu možnosť tlačiť fotografie okrem normálneho režimu tiež napr. ako skice, s modrým či sépiovým farebným nádychom alebo v modernom čiernobielom štýle. Všetky úpravy uvidíte na displeji ešte pred tlačou, môžete sa tak rozhodnúť, ktorá z úprav sedí vašej spomienke najlepšie.

Kodak Minishot Combo 2 retro biely si rozumie aj s Android a iOS

Ak si k fotoaparátu Kodak Minishot Combo 2 retro bielemu stiahnete z Google či Apple Store bezplatnú aplikáciu Kodak Instant Printer, dostane sa vám ešte oveľa širších možností úprav vašich snímok. Okrem iného budete môcť tlačiť niekoľko snímok zlúčených v jednom prostredníctvom koláže. Vytvoriť tak originálny darček k narodeninám alebo si dokonca sami vytlačiť fotografiu pasového formátu tak pre vás bude hračka. Alebo si pomocou Kodak Minishot Combo 2 tlačte svoje vizitky, fantázii sa tu medze nekladú. Zdroje, z ktorých môžete fotografie na vytlačenie čerpať, môžu byť okrem vášho úložiska v telefóne napríklad Google Photos alebo sociálne siete ako Facebook a Instagram.



Parametre a špecifikácia

Šírka
13,2 cm Hotovo!
Výška
7,8 cm Hotovo!
Hĺbka
2,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,24 kg Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
13,2 cm Hotovo!
Výška
7,8 cm Hotovo!
Hĺbka
2,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,24 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Typ a funkcie

Vlastnosti
Vstavaný blesk, Selfie zrkadlo Hotovo!
Stabilizácia obrazu
Bez stabilizácie Hotovo!

Snímač

Rozlíšenie snímača
10 Mpx Hotovo!

Objektív

Typ objektívu
Pevné ohnisko Hotovo!
Optická stabilizácia objektívu
Nie Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
1,7" (4,32 cm) Hotovo!
Funkcie displeja
Pevný Hotovo!

Pamäť a ukladanie

Typ pamäťovej karty
Bez pamäťovej karty Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Micro USB kábel Hotovo!

Vstupy a výstupy

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kodak MINISHOT COMBO 2 Retro White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kodak MINISHOT COMBO 2 Retro White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kodak MINISHOT COMBO 2 Retro White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kodak MINISHOT COMBO 2 Retro White. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kodak MINISHOT COMBO 2 Retro Fehér.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií