AD elektro Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Konferenčné mikrofóny – cenové bomby, akcie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Niceboy
(1)
Pripojenie
3,5 mm Jack
(1)
Bluetooth
(1)
Filtrovať
V tejto kategórii nájdete výhodné konferenčné mikrofóny. Cenových hitov v kategórii konferenčné mikrofóny máme v súčasnej dobe 1. Hľadáte najlacnejší konferenčné mikrofóny? Potom sa pozrite do kategórie lacné konferenčné mikrofóny.
1 položka
1,3
Niceboy VOICE Call BT
Mikrofón – konferenčný, pripojenie cez 3,5 mm Jack a Bluetooth, dynamický, všesmerové snímanie, frekvencia od 120 do 15000 Hz, impedancia 4 Ohm, vhodný pre hovorené slovo
Cenová bomba
23,90 € Ušetríte 9,20 €
Posledné 2 ks na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NCB060a2b

Konferenčné mikrofóny – cenové bomby, akcie

audioDvadsiate storočie: Počiatky storočia domáceho audia Dvadsiate storočie by sa dalo charakterizovať ako storočie domáceho audia. Aké boli jeho počiatky, aké vynálezy dokázali otočiť okolo audiopriemyslu a viedli k masovému rozšíreniu vinylových dosiek? Odpovieme v článku.
Digitálne audio prináša množstvo výhod, najmä čo sa týka jeho distribúcie. Ako funguje a na čo si treba dať pozor?
Kompresia zvuku využíva to, že sa ľudské ucho nechá celkom ľahko oklamať. Ako sa kompresia zvuku prejavuje, v akých prípadoch je užitočná a kedy je lepšie sa jej radšej vyhnúť?
4K televizeDirect LED: Čo to je a ako funguje? Direct LED je jednou z technológií podsvietenia obrazu, ktorú využívajú LED televízory. V čom spočíva, aké má výhody a nevýhody a ako sa odlišuje od RGB LED alebo Edge LED?
Ak vás čaká pracovná videokonferencia alebo online posedenie s priateľmi, mali by ste vedieť, či váš mikrofón funguje, aby nenastala nepríjemná chvíľa, keď sa strany vidia, ale nepočujú. Poradíme vám, ako otestovať funkčnosť mikrofónu aj ako ho prípadne sprevádzkovať.
Musíte v dôsledku vládnych opatrení zostať doma s dieťaťom alebo v domácej karanténe? A máte možnosť pracovať z domu, ale chýba vám potrebné vybavenie? Máme pre vás niekoľko spôsobov, ako získať vybavenie na home office lacno a ešte ten istý deň.
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií