AD homeoffice Aplikace

Koogeek L3

Zobraziť katalóg
Koogeek L3
Smart zámok – inteligentný, visiaci, odomknutie pomocou odtlačku prsta, pamäť na 50 odtlačkov, kompatibilita s Apple HomeKit, ovládanie cez telefón a hlasovú asistentku Siri, Bluetooth, výdrž na jedno nabitie až 1 rok, možnosť kontroly posledných 100 záznamov
Kód:  KOOCV126 Produktové číslo:  LS3-1

Koogeek L3

Dajte zbohom kľúčom a zabezpečte svoj majetok moderne. Inteligentný visiaci zámok Koogeek L3 spolupracujúci s Apple HomeKit a Siri odomykáte pomocou odtlačka prsta, bez použitia akéhokoľvek kľúča. Inteligentný visiaci zámok spolupracuje s aplikáciou a Koogeek Home, a vy tak budete mať dokonalý prehľad o tom, v akom stave sa zámok nachádza či ho napr. niekto odomkol. Zámok si totiž pamätá až 50 odtlačkov a až 100 posledných záznamov o odomknutí. Koogeek Home je napájaný integrovanou batériou, ktorá sa nabíja pomocou micro USB konektora. Výdrž batérie je až 1 rok a plné nabitie potom zaberie približne dve hodiny.

Kľúčové vlastnosti inteligentného visiaceho zámku Koogeek L3

  • Vysokokvalitný a odolný materiál
  • Pamäť na 50 odtlačkov
  • Kompatibilita s Apple HomeKit
  • Ovládanie cez telefón a hlasovú asistentku Siri
  • Bezdrôtové Bluetooth pripojenie
  • Výdrž na jedno nabitie až 1 rok

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Poznámka:
» Všetky inteligentné zámky Smart Lock
» Všetko inteligentné zabezpečenie pre Apple HomeKit

Viac informácií o prepojení s Apple HomeKit nájdete v našom článku.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Koogeek L3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Koogeek L3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Koogeek L3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Koogeek L3.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií